play

Metsurin varusteet netistä

Kaupallinen yhteistyö: Sport Kone Halonen Oy

Mainos. Metsätyö ei onnistu ilman kunnon varusteita, sehän on selvää. Mitä vanhemmat ja kuluneemmat metsurin varusteet, sen epämiellyttävämmäksi ne käyvät ja sitä pidemmiltä päivät honkien seassa alkavat tuntumaan.

Jos vanha moottorisahasi alkaa käymään jo pyhällä hengellä, kannattaa se viedä loppusijoituspaikkaansa ja hankkia tilalle uusi.

Juukalainen Välineet Kuntoon -verkkokauppa tarjoaa metsureille ja metsurihenkisille laajan valikoiman erilaisia metsurin varusteita. Verkkokaupasta löytyvät STIHL moottorisahat, raivaussahat, kypärät, housut ja takit. VK tarjoaa esimerkiksi moottorisahat ammattikäyttöön, isännille sekä oman metsän ja pihapiirin pienempiin puunhoitotöihin.

VK:lta löydät muun muassa STIHL:n tehokkaat ja isommatkin ammattisahat sekä pienemmät moottorisahat esimerkiksi puiden pienimiseen. Jos olet innostunut koronavuonna hankkimaan oman retriittisi suomalaisien metsien keskeltä, esimerkiksi Pohjois-Karjalasta, kannattaa hankkia sinne yleismoottorisaha, jolla hoidat klapit nuotiopaikalle helposti ja kätevästi. Samalla toki hoituu komea pino saunan virikkeitä. Jos edessäsi on pienemmän taimikon hoito, on myös tärkeää, että omistat raivaussahan, jolla työn voi hoitaa kaikkein helpoimmin. VK on ratkaisu myös raivaussahapulmaasi.

Joskus metsurin varusteita valittaessa saattaa herätä myös kysymyksiä. VK on laatinut myös oppaita, joista voit lukea mielenkiintoisia tärppejä valintojesi tueksi. On tärkeää, että löydät esimerkiksi tarkoitukseesi sopivan moottorisahan. Pihatöihin ei nimittäin tarvitse metsätöihin tarkoitettua ammattisahaa, ja toisaalta metsässä et pärjää heikompitehoisella yleissahalla.

Kaikki on suhteellista ja niin ovat myös metsurin työkalutkin. Tärkeintä on, että laitat ne kuntoon ja valitset juuri itsellesi parhaiten sopivat vaihtoehdot.

Suojaa itsesi Stihlin metsurin varusteilla

Työkalut tulee olla kunnossa, kun suuntaa metsään töihin. Vähintään yhtä tärkeää on kuitenkin, että suojavarustus on viimeisen päälle. Metsistä on kantautunut vuosien varrella valitettavan paljon tarinoita, joissa vahingot ovat johtaneet ikäviin seurauksiin. Siksi on tärkeää, että kehon kaikki osat on suojattu niin, että vahinkojen sattuessa metsuri on suojattuna.

Tärkeää on hankkia viiltosuojatut varusteet. VK:lta löydät STIHL:n valmistamat viiltosuojatut metsurin varusteet, ja niiden joukosta niin viiltosuojahousut kuin viiltosuojatakitkin. Viiltosuojatut varusteet on tehty kestämään oksien, sahan ja muiden repeämistä aiheuttavien asioiden iskut työn aikana. Jos vaikka moottorisaha hieman lipsahtaa, eivät viiltosuojatut housut anna heti ensimmäisenä periksi.

STIHL:n viiltosuojatut varusteet eivät pidä käyttäjäänsä turvassa vain viilloilta, vaan ne ovat myös säänkestäviä ratkaisuja metsurin pukeutumisongelmiin. Sateisellakin säällä ne pitävät käyttäjänsä kuivana, joka lisää huomattavasti työmukavuutta pitkinä työpäivinä metsissä. STIHL takit ja housut eivät myöskään ole raskaita ja epämukavia, vaan kehitetty vuosien työllä palvelemaan nimenomaan metsurin työmukavuutta.

Kun edellä mainitut suojavarusteet on hankittu omaan varastoon, pitää metsurin varustekassista löytyä myös metsurin kypärä ja metsurin kengät. Metsurin kypäriä on monenlaisia, ja työpäivän viihdykkeeksi voi hankkia esimerkiksi metsurin kypärän radiokuulosuojaimilla tai bluetooth-ominaisuuksilla. Tärkeintä on, että kypärä on kunnossa ja kuulo suojattu, sillä pään alueelle kohdistuvat iskut ovat aina vakavia. Myös kuulosta kannattaa pitää huolta, sillä se on yksi ihmisen tärkeimmistä aisteista.

Muista myös metsurin vaatteet ja fanituotteet

Varsinaisten metsurin varusteiden alle löydät myös metsurin vaatteita. Nämä ovat erityisesti ulko-olosuhteisiin mietittyjä vaatekappaleita, jotka pitävät käyttäjänsä lämpimänä ja kuivana hieman heikommissakin olosuhteissa. Niissä on myös käytetty materiaaleja, jotka tekevät niistä keveitä ja mukavia käyttää.

Kun olet tehnyt sahalle iltahuollon, on aika viettää hieman vapaa-aikaa. Silloin metsurin varusteet alkanevat jo maistumaan hieman puulta, jolloin voi vaihtaa hieman kevyempää päälle. Myös tällöin kannattaa luoda kurkistus metsurin vaatteisiin. Onko klassinen metsurin ruutupaita kenties juttusi? Jos on, vetäisi se niskaasi ja ryhdy nauttimaan vaikkapa illan televisiotarjonnasta.

STIHL on myös iso brändi ja tuotemerkki, jolla on vannoutunut käyttäjäkuntansa. Jos olet aktiivinen STIHL-käyttäjä, voit hankkia myös STIHL fanituotteita. Valikoimista löytyvät esimerkiksi termospullot, matkalaturit, hupparit ja muut fanituotteet.

Metsurin varusteet osamaksulla

Joskus budjetti hieman venyy, kun ryhtyy katselemaan uusia varusteita työtään varten. Uusi saha saattaa esimerkiksi olla huomattavan kallis hankinta. Hyvään sahaan on kuitenkin tärkeä panostaa ja jos löydät itsellesi sopivan sahan, voit hankkia sen VK:n kautta helposti osamaksulla. Verkkokaupassa on käytössä Klarnan osamaksuvaihtoehdot, ja voit huoletta ostaa kaikki tarvitsemasi heti ja maksaa ne myöhemmin osissa.

Olitpa ammattimetsuri tai omia metsiäsi hoitava ihminen, kannattaa siihen hankkia kunnon varusteet. Luotettava pohjoiskarjalalainen verkkokauppa Välineet Kuntoon tarjoaa sinulle parhaat metsurin varusteet kaikkiin työtehtäviin.

Vieraile VK:lla ja laita välineet kuntoon!

Sisältö on Karjalaisen yhteistyökumppanin tuottamaa.

uusimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Luetuimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

LÄHETÄ KUVA TAI VIDEO

Näitkö jotain mielenkiintoista? Lähetä kuva! Voit lähettää Karjalaiselle uutiskuvien ja - videoiden lisäksi ajankohtaisia kuvia, jotka ovat hienoja, mielenkiintoisia, hauskoja tai kertovat erikoisista asioista.

phone

Toimitus, uutisvihjeet:

010 230 8110

email

toimitus@karjalainen.fi