play

Varaa Kolin mökit kätevästi netistä

Kaupallinen yhteistötyö: Koli24.fi

Mainos. Poikkeusolot ja koronavuosi ovat saaneet ihmiset palaamaan enenevissä määrin kotimaan matkailuun.

Viime vuosituhannella kotimaan matkailu oli erittäin suosittua, ja monesta savupirtistä löytyikin esimerkiksi oma matkailuauto, jolla kotimaata ajettiin ristiin rastiin.

Kun ulkomaan matkat ovat olleet enemmän tai vähemmän jäissä jo vuoden ajan, ovat suomalaiset löytäneet kotimaiset matkakohteet uudelleen. Yksi Suomen suosituimmista matkakohteista on Koli. Kolin päältä avautuva näkymä Pieliselle on yksi kauneimmista suomalaisista luonnonmaisemista.

Mökkeily on myös osa suomalaisuutta. Monet haluavat vetäytyä rauhoittumaan arjen kiireiden keskeltä kotimaisten järvien rannoille nauttimaan siitä, että ei tarvitse tehdä yhtään mitään.

Kolin mökit ovat pääasiassa keskittyneet Loma-Kolille. Koli24:n vuokramökit ovat varattavissa kätevästi netistä haluamallesi ajanjaksolle. Myös lisäpalvelut, kuten siivous, lemmikkilisä, valmiit liinavaatteet ja poreammeet ovat lisättävissä verkkovarauksen yhteydessä.

Koli24-sivuston vuokramökeistä löydät varmasti itsellesi mieleisen. Mökkivaihtoehdoissa ovat niin isot mökit, pienet mökit kuin luksusmökit poreammeella ja muilla herkuilla.

Kolin mökki poreammeella takaa rentoutumisen

Kesällä on mukava pulahtaa järveen uimaan ja talvella rohkeimmat saattavat uskaltautua myös avantoon. Joskus kuitenkin on mukava rentoutua saunan jälkeen omalla terassilla hienona rauhallisena iltana.

Silloin on mukava, jos mökiltä löytyy kattaus erilaisia lisäherkkuja, kuten vaikkapa poreamme. Koli24 kautta löydät muutamankin hyvän vaihtoehdon ratkaisuksi tähän tarpeeseen.

Koli24:n mökit poreammeella:

Edullinen Kolin vuokramökki

Mieli tekisi pois arkisista kuvioista, mutta budjettisi on viilattu hieman tiukemmalle? Ei hätää, tähänkin löytyy ratkaisu!

Koli24:n Tunnelmatupa on erinomainen vaihtoehto, jos olet liikkeellä hieman pienemmällä budjetilla. Yökohtainen hinta tällä mökillä on varsin maltillinen. Ja jos saavut paikalle isommalla porukalla, on yhden yön hinta todella edullinen. Tunnelmatupa tarjoaa majoituksen peräti yhdeksälle hengelle ja se sisältää kaikki olennaiset mökin varustelut. Mökiltä löytyy muun muassa grilli, sauna ja soutuvene.

Mökki isolle seurueelle

Oletko suunnitellut mökkilomaa johonkin päin Suomea hieman isommalla porukalla? Koli24 tarjoaa ratkaisun myös hieman isompaa majoitustilaa tarvitsevalle porukalle.

Koli24 mökki isolle seurueelle on Pielusrinne, jonne mahtuu oleilemaan jopa 12 henkeä. Mökissä on parvi ja kolme makuuhuonetta, joista alakerran makuuhuoneessa ja yläkerran toisessa makuuhuoneessa on parisängyt. Yhdessä makuuhuoneessa on puolestaan neljä erillistä vuodetta ja parvella vielä kaksi vuodetta.

Tästä mökistä ei tila lopu ihan heti kesken ja rinnemökistä löytyy myös sauna, jos illan päätteeksi tekee mieli hieman istua lämpimään. Mökissä on muuten kaikki perusvarustelu, jolla saat kokattua itsellesi esimerkiksi aamupalan tai pestyä pyykkisi. Pielusrinteelle ovat myös lemmikit tervetulleita!

Parhaat vinkit Kolin lomalle

Mökkien lisäksi Koli24 tarjoaa kattavan infopaketin Kolin erilaisista palveluista. Sivulta löytyy paljon tietoa, miten liikkua Kolin ja Kolin kansallispuiston alueilla. Mukana on myös vinkkejä, mitä aktiviteetteja voit Kolin lomallasi löytää.

Tutustu Koli24-sivustoon ja varaa oma mökkisi kätevästi netissä.

Sisältö on Karjalaisen yhteistyökumppanin tuottamaa.

uusimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Luetuimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

LÄHETÄ KUVA TAI VIDEO

Näitkö jotain mielenkiintoista? Lähetä kuva! Voit lähettää Karjalaiselle uutiskuvien ja - videoiden lisäksi ajankohtaisia kuvia, jotka ovat hienoja, mielenkiintoisia, hauskoja tai kertovat erikoisista asioista.

phone

Toimitus, uutisvihjeet:

010 230 8110

email

toimitus@karjalainen.fi