play

Yrityslainojen kilpailutus auttaa säästämään korkomenoissa

Yrityslaina.com

Mainos. Yrityslaina on suosittu tapa ottaa härkää sarvista ja lähteä laajentamaan omaa yritystoimintaa ulkopuolisella rahoituksella. Monella alalla on nähty viime aikoina selkeää kasvua, ja sehän tarkoittaa sitä, että potentiaalia suurempiin tienesteihin on olemassa.

Yrityslaina sopii hyvin myös muun yritystoiminnan tukemiseen silloin, kun rahaa tarvitaan nopeasti. Kiinteällä maksuaikataululla ja avoimilla ehdoilla varustetut lainat tarjoavat mahdollisuuden selvittää akuutin rahantarpeen, jonka ansiosta yritys voi menestyä jatkossa paremmin.

Mutta miten löytää kaikkein edullisin yrityslaina? Siihen tarkoitukseen kannattaa ottaa avuksi alan ammattilaiset. Kilpailuttamalla rahoituspalveluiden tarjoamat yrityslainat meidän kauttamme, voit löytää parhaan mahdollisen lainatarjouksen näkemättä itse sen enempää vaivaa. Näin säästät korkomenoissa ja saat yrityksellesi lainan, joka vastaa nykyistä markkinahuippua.

Korko muodostaa perustan yrityslainan hinnalle

Yrityslainan hinta muodostuu monista eri osa-alueista. Niihin kuuluvat esimerkiksi avausmaksu ja muut kulut, jotka riippuvat täysin lainanantajasta. Osa rahoituslaitoksista ei peri muita kuluja kuin kiinteän koron, osan lainatarjoukset taas sisältävät paljon ylimääräisiä kuluja, jotka on otettava huomioon yrityslainan hintaa laskiessa.

Kaikkein tärkein tekijä yrityslainan hintaa ja edullisuutta määritettäessä on kuitenkin korko. Korkosumma ilmoitetaan yrityslainoissa kahdella tavalla, mikä on hyvä ymmärtää korkomenoja kilpailuttaessaan.

Ensinnäkin on olemassa tavallinen vuosikorko, joka voi olla vaikkapa 7 prosenttia. Näin ollen esimerkiksi 10 000 € lainasta olisi maksettava korkoa kyseisen prosentin mukaan. Maksut hoidetaan kuukausierissä, jotka muodostuvat jakamalla lainasumman 12 kuukauden jaksolle ja lisäämällä korko päälle. Kun kyseinen korko lasketaan 12 kuukauden ajalta, muodostuu siitä vuosikorko.

Näin yksinkertaista korkojen vertailu ei kuitenkaan ole. Vuosikoron lisäksi on nimittäin olemassa todellinen vuosikorko. Tämä pankkitermi tarkoittaa sitä prosentuaalista hintaa, joka 12 kuukauden lainasta on lopulta maksettava. Siihen sisältyvät koron lisäksi kaikki muutkin maksut, kuten lainanhoitopalkkiot ja korkoa korolle -toimintamalli. Juuri tähän summaan kannattaa siis kiinnittää huomiota korkoja vertaillessaan.

Mitä suurempi lainasumma, sitä merkittävämpi korko

Koska korko ilmoitetaan aina prosentteina, muuttuu sen euromääräinen merkitys huomattavasti riippuen siitä, kuinka suuren yrityslainan olet ottanut. Tämä tarkoittaa sitä, että yrityslainojen tarkka kilpailutus on vieläkin tärkeämpää, mikäli lainasi summa on suurempi. Mitä suurempi lainasumma, sitä merkittävämpi rooli pienilläkin prosentuaalisilla muutoksilla on.

Otetaan esimerkiksi yllä mainittu 10 000 € yrityslaina ja verrataan sitä 100 000 € yrityslainaan. Koska kyseessä on kymmenen kertaa suurempi lainasumma, on jokaisella prosenttiyksiköllä ja desimaalilla kymmenkertainen vaikutus lainan euromääräiseen hintaan.

Jos olet siis saanut yrityslainaa kilpailuttamalla edes 0,1 % paremman korkotarjouksen, on se suuremmissa lainasummissa jo todella merkittävä summa. Todellisuudessa lainojen kilpailutus tarjoaa sinulle vielä paljon parempia etuja, joten ilman kilpailutusta lainatarjouksiin ei missään nimessä kannata sokeasti tarttua.

Korkomenot ovat kallistuneet viime vuosina

Kukaan ei halua maksaa yrityslainastaan enempää kuin on pakko. Kaikkien yrittäjien on kuitenkin tässä suhteessa elettävä finanssimarkkinan ehdoilla. Yrityslainojen korot eivät ole muista muuttujista eristetty tapaus, vaan niiden suuruus elää markkinan mukaan.

Viime vuosina korkomenot ovat kallistuneet kaikissa lainoissa, eivätkä yrityslainat, joihin esimerkiksi rakennuslainat kuuluvat, ole poikkeus. Korkojen nousun pääasiallinen tarkoitus on hidastaa inflaatiota, joka on hiljattain ollut ongelma ympäri maailmaa, Suomi mukaan lukien. Korkojen nousu alkoi vuonna 2022 pitkän laskukauden jälkeen, ja sama jatkui myös vuonna 2023. Alimmista koroista on tultu tässä vaiheessa ylös muutamia prosenttiyksikköjä.

Tämä ei tarkoita sitä, että yrityslainaa ei kannattaisi ottaa, jos tilanne sitä vaatii. Todennäköisesti korkomenot ovat juuri nyt matalammat kuin vuoden tai parin päästä. Mikäli lainantarvetta on, nopea toiminta saattaa nyt säästää korkomenoissa merkittävänkin summan.

Meidän avullamme löydät matalimmat korot

Sinun ei tarvitse tehdä kaikkea työtä itse sopivaa lainaa etsiessäsi. Meidän kokenut tiimimme on valmiina auttamaan sinua, jotta yrityksesi rahoitus hoituu matalimmalla mahdollisella korolla. Näin et maksa lainastasi senttiäkään enempää kuin on pakko.

Rahoitusmarkkinan matalimman koron löytäminen on meidän työmme, ja onnistumme siinä vertailemalla kymmenien eri rahoituslaitosten tarjouksia. Meidän laina-asiantuntijoidemme kokemus auttaa sinua säästämään selvää rahaa, kun tarkistamme ajankohtaiset tarjoukset ja välitämme sinulle niistä parhaan. Jokainen laina on erilainen, ja meidän avullamme voit löytää juuri sinun yrityksesi tarpeita vastaavan lainaratkaisun.

Kuten sanottua, me keskitymme nimenomaan matalimman todellisen vuosikoron löytämiseen. Vaikka laina näyttäisi paperilla kuinka hyvältä, niin sen todellinen arvo mitataan vasta todellista hintaa vertailtaessa. Lisäkulut vaihtelevat lainatarjoajalta toiselle, joten kokemus on todella valttia tätä vertailua tehtäessä.

Yrityslainojen osalta pätee sama vanha sanonta, jonka mukaan kaikki kiiltävä ei välttämättä ole kultaa. Silmiin osunut matala korko saattaa houkuttaa, mutta asia on aina tutkittava perinpohjaisesti ennen lainapäätöksen tekemistä. Siksi korkomenojen pienentäminen kannattaa hoitaa meidän kauttamme sen sijaan, että lähtisit itse tekemään vertailua ilman aiempaa kokemusta.

Kilpailuta yrityslainasi nopeasti ja vaivattomasti

Yrityslainan kilpailuttaminen meidän kauttamme on erittäin vaivaton ja nopea prosessi. Sitä ei voi edes verrata pankista haettavaan lainaan, jonka saamiseksi on käytävä pitkiä neuvotteluita, ennen kuin yrityksen tilille tippuu euroakaan. Jos lainatarve on akuutti, voi kyseinen prosessi tuntua tuskallisen pitkältä – ja pahimmassa tapauksessa kohtalokkaan pitkältä yrityksen tulevaisuuden kannalta.

Kun teet lainahakemuksen meidän sivustollamme, saat tarjouksen sähköpostiisi alle 24 tunnissa. Rahat maksetaan tilillesi jo seuraavana päivänä sen jälkeen, kun olet hyväksynyt lainatarjouksen. Voit käyttää sivuiltamme löytyvää lainalaskuria hyödyksesi ja katsoa, millaisia kuukausittaisia maksueriä voit lainallesi odottaa. Laskuri antaa hyvän kuvan siitä, mitä voit odottaa, kun teet lainahakemuksen meidän kauttamme.

Kannattaa kuitenkin muistaa, että lopullisen lainatarjouksen ehdot voivat olla erilaiset. Meidän laina-asiantuntijamme tekevät parhaansa etsiäkseen sinulle yrityslainan, joka on jopa parempi kuin mitä laskurimme ennustaa. Älä siis epäröi lähettää meille lainahakemustasi. Se on täysin ilmainen tapa selvittää, minkälaisen yrityslainan voit parhaimmillasi saada.

Ilman ammattitaitoista apua joudut pohtimaan myös sitä, onko valitsemasi lainantarjoaja varmasti luotettava. Meidän ansiostamme tiedät varmasti, että laina on myönnetty luotettavasta lähteestä. Voit aina ottaa helposti yhteyttä lainantarjoajan asiakaspalveluun, mikäli sinulla on myöhemmin kysyttävää lainaasi koskien.

Jos tarjoamamme yrityslaina ei miellytä, niin keskustelemme asiasta mielellään tarkemmin. Ehkäpä lainan takaisinmaksuajan tai lainasumman muuttaminen toisi ratkaisun ongelmaan? Oli miten oli, jos et lopulta halua lainaa, ei sinun tarvitse sitä ottaa. Me palvelemme sinua ilmaiseksi, etkä sitoudu mihinkään meidän kanssamme asioidessamme, ennen kuin olet laittanut puumerkkisi lainasopimuksen alle.

Et tarvitse vakuuksia tai toimintahistoriaa

Pankista haettavan yrityslainan saamiseksi on pystyttävä osoittamaan, että yrityksellä on toimintahistoriaa, joka tekee lainan tarjoamisesta pankille houkuttelevan vaihtoehdon. Kun haet lainaa meidän kauttamme, ei toimintahistorian esittäminen ole tarpeen. Lainatarjoukset ovat jopa täysin uusien yritysten saatavilla, ja yrityslainasi voi toimia starttirahan tapaan, mikäli tarvitset lisärahoitusta vastaperustetun yrityksesi toimintaan.

Vakuuksien tarjoaminen ei sekään kuulu yrityslainan saamisen vaatimuksiin. Vakuuksien avulla voit pienentää korkomenojasi tai pyytää suurempaa lainaa, mutta pienemmät lainat myönnetään meidän kauttamme myös ilman vakuuksia. Siksi tarjoamamme yrityslaina on varteenotettava vaihtoehto yritykselle kuin yritykselle.

Suosittelemme ottamaan rohkeasti yhteyttä, oli lainantarpeesi sitten minkälainen tahansa. Me kerromme sinulle avoimesti, minkälaisen lainan voit saada, ja miten voit minimoida korkomenot ja muut kulut!

Sisältö on Karjalaisen yhteistyökumppanin tuottamaa.

uusimmat

Tarinat

Tarinat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Luetuimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

LÄHETÄ KUVA TAI VIDEO

Näitkö jotain mielenkiintoista? Lähetä kuva! Voit lähettää Karjalaiselle uutiskuvien ja - videoiden lisäksi ajankohtaisia kuvia, jotka ovat hienoja, mielenkiintoisia, hauskoja tai kertovat erikoisista asioista.

whatsApp

Whatsappilla:

Numeroon 050 3500 245

phone

Toimitus, uutisvihjeet:

010 230 8110

email

toimitus@karjalainen.fi