play

Joensuun Specsavers avasi ovensa uudistuneena – Yrittäjät lupaavat lämpimän vastaanoton ja monipuoliset silmäterveyspalvelut

Specsavers Joensuun tiimi

Specsavers Joensuun tiimi

Kaupallinen yhteistyö: Specsavers Joensuu

Mainos. Jo 16 vuoden ajan Specsavers Joensuussa asiakkaiden näöstä ja silmäterveydestä on huolehtinut moniammatillinen tiimi optikkoyrittäjä Simo Jurvelinin ja kauppiasyrittäjä Timo Jokipalon johdolla. Nyt myymälä on täysin uudistunut ja palvelee asiakkaitaan entistäkin viihtyisimmissä tiloissa tutussa osoitteessa Kauppakadulla.

”Uudistunutta myymäläämme kannattaa ehdottomasti tulla katsomaan! Vastassasi on lämminhenkinen ja tuttu henkilökunta, eikä palvelua tai näöntutkimuksia, kuten näkökenttäkuvausta tarvitse juurikaan jonottaa. Meille tyytyväiset asiakkaat ovat sydämen asia”, Timo kertoo.

Specsavers Joensuun tiimillä on vuosien kokemus sekä sopivan kehystyylin valinnassa että silmien hyvinvoinnista huolehtimisessa. Myymälässä tehdään päivittäin runsaasti näöntutkimuksia. Palvelun lisäksi myös kuvaustutkimukset ovat Specsavers Joensuussa omaa luokkaansa.

”Tarjoamme silmien tarkimman rakennekuvauksen, eli OCT-valokerroskuvauksen, markkinoiden edullisimpaan hintaan 49 eurolla. OCT-kuvauksessa voidaan tutkia verkkokalvoa ja sen solukerroksia yksityiskohtaisesti. Kuvaus otetaan näöntutkimuksen yhteydessä, jos epäillään esimerkiksi silmänpohjan ikärappeumaa”, selventää Simo.

Monipuolisia silmäterveyspalveluita täydentää myös myymälässä työskentelevä silmälääkäri Aleksi Aro, joka pitää vastaanottoa neljänä päivänä viikossa.

”Lupaamme joensuulaisille ja lähipaikkakunnilta saapuville asiakkaille jatkossakin silmälasien parhaan hinta-laatusuhteen ja lämpimän yksilöllisen palvelun. Jos haluat vielä kesäksi uudet lasit tai viimeisimmästä näöntutkimuksestasi on jo vierähtänyt tovi, tule piipahtamaan uudistetussa myymälässämme!” Simo kehottaa.

Specsavers Joensuun tiimi toivottaa sinut tervetulleeksi uudistuneeseen myymälään!

· Specsavers Joensuu: Kauppakeskus Iso Myy, Kauppakatu 28. Puh. 013 220378


· Aukioloajat: ma-pe klo 9–18 ja la klo 10–15


· Varaa aika optikolle tai silmälääkärille verkossa specsavers.fi, puhelimitse 013 220378 tai myymälässä. OCT-valokerroskuvauksen voit varata joko puhelimitse tai myymälästä.

Sisältö on Karjalaisen yhteistyökumppanin tuottamaa.

uusimmat

Tarinat

Tarinat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Luetuimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

LÄHETÄ KUVA TAI VIDEO

Näitkö jotain mielenkiintoista? Lähetä kuva! Voit lähettää Karjalaiselle uutiskuvien ja - videoiden lisäksi ajankohtaisia kuvia, jotka ovat hienoja, mielenkiintoisia, hauskoja tai kertovat erikoisista asioista.

whatsApp

Whatsappilla:

Numeroon 050 3500 245

phone

Toimitus, uutisvihjeet:

010 230 8110

email

toimitus@karjalainen.fi