play

Keskiviikkona 8.11. klo 18.30 Kataja Basketin koripalloilijat kohtaavat Legia Varsovan FIBA Eurooppa Cupin lohkovaiheen 4. kierroksen ottelussa.

Kaupallinen yhteistyö: Legia Warszawa

Mainos. Legia Varsovan joukkueessa, jota valmentaa Wojciech Kamiński, on useita mielenkiintoisia pelaajia.

Joukossa on Puolan maajoukkueen pelaaja Michał Kolenda, entinen maajoukkuepelaaja Marcel Ponitka sekä lahjakkaita Yhdysvaltain pelaajia: Aric Holman, Shawn Pipes Jr ja Raymond Cowels, joka voitti Unkarin liigan mestaruuden viime kaudella.

Cowels palasi Legian joukkueeseen vuoden tauon jälkeen ja myöntää viihtyvänsä hyvin Puolassa. "Se on hieno paikka ammattimaiseen pelaamiseen, mutta myös elämiseen. Olen onnellinen, että voin pelata ja asua Varsovassa.

Kentällä kilpailemme, mutta haluaisin sydämellisesti kutsua suomalaisia faneja vierailemaan Puolassa, erityisesti sen pääkaupungissa. Lämpimästi kutsun teidät otteluun Varsovassa - kannattaa hyödyntää tämä mahdollisuus tutustua Varsovaan" - sanoo Cowels.

Mitä Varsovassa kannattaa nähdä?

"On monia paikkoja, jotka korostavat Puolan ja Varsovan historiaa, esimerkiksi Varsovan kansannousun museo. Uskon, että jokaisen, joka vierailee tässä rohkeassa kaupungissa, pitäisi käydä siellä.

Ainutlaatuinen ja arvostettu paikka Puolassa on Varsovan vanhakaupunki, joka kirjattiin UNESCO:n listalle vuonna 1980. Sen tunnusmerkkeinä ovat Kuninkaanlinna sekä Sigismundin pylväs" toteaa Legia Varsovan pelaaja Cowels.

Sisältö on Karjalaisen yhteistyökumppanin tuottamaa.

uusimmat

Tarinat

Tarinat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Luetuimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

LÄHETÄ KUVA TAI VIDEO

Näitkö jotain mielenkiintoista? Lähetä kuva! Voit lähettää Karjalaiselle uutiskuvien ja - videoiden lisäksi ajankohtaisia kuvia, jotka ovat hienoja, mielenkiintoisia, hauskoja tai kertovat erikoisista asioista.

whatsApp

Whatsappilla:

Numeroon 050 3500 245

phone

Toimitus, uutisvihjeet:

010 230 8110

email

toimitus@karjalainen.fi