play

Pohjois-Karjalasta halutaan Timo Elo eduskuntaan: ”Timo on kokenut, osaava ja hyvin verkostoitunut toimija, josta Itä-Suomi saa vahvan edunvalvojan.”

”Timo Elolla on vaikuttamisen taitoja ja verkostoja”, sanoo Kokoomuksen varapuheenjohtaja Antti Häkkänen.

”Timo Elolla on vaikuttamisen taitoja ja verkostoja”, sanoo Kokoomuksen varapuheenjohtaja Antti Häkkänen.

Timo Elo

Kokoomuksella on Savo-Karjalassa viisitoista hyvää ehdokasta. Näistä neljä on Pohjois-Karjalasta. Kahden maakunnan vaalipiirissä käytännössä näistä vain yksi voi tulla valituksi. Tämäkin vaatii yksituumaisuutta maakunnan äänestäjiltä. Sukupuoli, ammatti tai kotikunta eivät ole olennaista, vaan se, kuka saa asioita eteenpäin.

”Timo on joukkuepelaaja, joka rakentaa avarakatseisesti yhteiskuntaa”, toteaa Joensuun kaupunginhallituksen jäsen Anssi Törmälä. Timo Elolla on kaikki ne ominaisuudet ja kokemus, jotka tarvitaan Pohjois-Karjalan menestyksestä huolehtimiseen. Hän on toiminut kymmeniä vuosia kaupunginvaltuutettuna, kaupunginhallituksen puheenjohtajistossa ja nyt valtuuston 1. varapuheenjohtajana. Hän on johtanut Joensuun kaupunginteatterin johtokuntaa, panostanut koulutusasioihin puheenjohtajana Joensuun kauppaoppilaitoksen johtokunnassa ja koulutuslautakunnassa, ollut synnyttämässä Pohjois-Karjalan ammattikorkeakoulu Careliaa ja kehittämässä toisen asteen koulutusta Pohjois-Karjalan koulutuskuntayhtymän Riverian valtuuston puheenjohtajana lähes 20 vuoden ajan. Joensuun seudun elinkeinotoimen yhdistämistä hän oli tekemässä Business Joensuun hallituksessa yhtiön syntyessä.  Elo on myös maakuntavaltuuston sekä uuden hyvinvointialueen valtuuston jäsen ja sen hallituksen varapuheenjohtaja. Kokemusta ja näkemystä on.

Valtakunnan tasolla Elo on myös arvostettu urheilujohtaja. Hän on ollut koko 2000-luvun mukana rakentamassa suomalaisen koripallon menestystarinaa. Suomen koripalloliiton puheenjohtajana Elo on ollut vaikuttamassa Suomen olympiakomitean uudistuksiin joukkuelajien äänitorvena.  Elo on vaikuttanut myös Suomen Kuntaliitossa ja ehtinyt toimia jopa eduskunnan asettaman parlamentaarisen työryhmän puheenjohtajanakin. Lisäksi Elo on osallistunut valtakunnalliselle maanpuolustuskurssille. Verkostoja ja näyttöjä on.

Parikymmentä vuotta työhistoriaa Pohjois-Karjalan Kokoomuksen toiminnanjohtajana tarkoittaa, että Elo tuntee Pohjois-Karjalan, sen kunnat ja erilaiset organisaatiot sekä ihmiset. Kokoomuksen kunnanvaltuutetut maakunnassa tuntevat Timon ja tukevat laajasti tämän valintaa. Elo on tehnyt yhteistyötä jo seitsemän Kokoomuksen puheenjohtajan kanssa aina Ilkka Suomisesta alkaen. Tutuiksi ovat tulleet myös Pertti Salolainen, Sauli Niinistö, Ville Itälä, Jyrki Katainen ja Alex Stubb.  Petteri Orpon johtamassa Kokoomuksessa Elo on johtoryhmän jäsen ja puoluesihteerin varahenkilö. Vaikutuskanavia ja arvostusta on.

Suomessa äänestetään sekä puoluetta että ihmistä. Kansanedustajan keskeinen työ on lakien säätäminen. Kansanedustajien odotetaan ajavan myös alueellisia etuja ja hankkeita eteenpäin. Edustajalta vaaditaan asiaosaamisen ohella vahvaa arvopohjaa, yhteistyötaitoja sekä kykyä sitoutua yhteisiin päämääriin. Tässä työssä auttavat tiedot ja taidot, kokemus sekä valmiit ja toimivat verkostot. Äänestäjien tehtävä on arvioida kuka ehdokkaista täyttää kriteerit.

Elon teemoina ovat valtion velanoton pysäyttäminen, Itä-Suomen tasapuolinen sote-rahoitus, toimivat liikenneyhteydet sekä panostus koulutukseen. ” Pohjois-Karjalaan tarvitaan elinvoimaa - yrityksiä ja työpaikkoja, jotta palveluista pystytään huolehtimaan myös jatkossa. Tarvitaan laajaa yhteistyötä yli puoluerajojen, että Itä-Suomen ääni kuuluu”, toteaa Timo Elo.

Timo ja Elina

Timo ja Elina

Elina Valtonen kiteyttää: ” Timo on loistava työkaveri, jolla numerot on hallussa ja sydän paikallaan”

Timo Elo numero 4.

Timo Elo numero 4.

Joensuun torilla 11.3.2023

Sisältö on Karjalaisen yhteistyökumppanin tuottamaa.

uusimmat

Tarinat

Tarinat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Luetuimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

LÄHETÄ KUVA TAI VIDEO

Näitkö jotain mielenkiintoista? Lähetä kuva! Voit lähettää Karjalaiselle uutiskuvien ja - videoiden lisäksi ajankohtaisia kuvia, jotka ovat hienoja, mielenkiintoisia, hauskoja tai kertovat erikoisista asioista.

whatsApp

Whatsappilla:

Numeroon 050 3500 245

phone

Toimitus, uutisvihjeet:

010 230 8110

email

toimitus@karjalainen.fi