play

Palkittua perehdyttämistä

Koulutuskoordinaattori Mirva Ryynäselle merkitsee paljon se, että sisäiset koulutukset toimivat ja tämä näkyy myös ulospäin.

Koulutuskoordinaattori Mirva Ryynäselle merkitsee paljon se, että sisäiset koulutukset toimivat ja tämä näkyy myös ulospäin.

Kaupallinen yhteistyö: Phillips Medisize Oy

Mainos. Lääketeollisuuden ja terveysteknologian muovikomponentteja valmistava Phillips-Medisize saa kiitosta aktiivisesta kouluttamisestaan.

Pohjois-Karjalan Kauppakamari myönsi tänä syksynä vuoden kouluttajayrityspalkinnon Kontiolahden Lehmossa sijaitsevalle Phillips-Medisizelle. Se on tunnustus toiminnasta, jolla edistetään maakunnan yritysten ja oppilaitosten yhteistyötä.

– On hienoa, että yrityksen tekemä työ on huomioitu oppilaitoksissa. Meillähän on aktiivisesti harjoittelijoita aina tettiläisistä ja ammattikoululaisista korkeakouluopiskelijoihin ja opettajiin asti, koulutuskoordinaattori Mirva Ryynänen kertoo.

Koulutuksia laidasta laitaan

Kansainväliseen Molex-konserniin kuuluva yritys kouluttaa työntekijöitään jatkuvasti. Karelia-ammattikorkeakoulusta ja Itä-Suomen yliopistosta hankitaan räätälöityjä koulutuksia yritystä varten, ja yhteistyössä Pohjois-Karjalan koulutuskuntayhtymän kanssa organisaatio tarjoaa oppisopimuskoulutuksia esimerkiksi ruiskuvaluasettajan työhön. Talon sisäisiin koulutuksiin kuuluvat muun muassa robottienkäyttökoulutus sekä trukkikorttikoulutus.

– Koulutussuunnitelmaa laatiessamme otamme huomioon myös työntekijöiden toiveet, Ryynänen huomauttaa.

Koulutuskoordinaattorin työnkuvaan kuuluu koulutusten suunnittelu ja toteuttaminen sekä koulutusmateriaalien tuottaminen. Ryynäsen pääasiallisena tehtävänä on kuitenkin huolehtia yhdessä esihenkilöiden kanssa siitä, että jokaisella työntekijällä on työtään vastaava perehdytys.

– Se on yksi työhyvinvoinnin kulmakivistä. Perehdytyksellä myös varmistetaan, että tekeminen on varmasti vaatimusten mukaista ja tuotteemme turvallisia, hän perustelee.

Töitä myös ilman tutkintoa

Phillips-Medisizelle on mahdollista työllistyä, vaikka tutkintoa ei olisikaan. Yritys valmistaa huippuluokan terveysteknologiaa, eikä mikään koulu anna suoraan valmiuksia toimia kyseisellä kentällä.

–  Sen vuoksi haluamme kouluttaa paljon myös itse. Jokaisella työtehtävällä on oma koulutuspakettinsa, joita on yhteensä noin 200. Oikealla asenteella ja koulutuksella voi päästä monipuolisesti erilaisiin töihin, Ryynänen kannustaa.

Suomen Phillips-Medisizen toimipisteellä Kontiolahdella työskentelee tällä hetkellä yli 700 henkilöä. Myös työntekijät arvostavat yritystä työpaikkana.

– Täällä pääsee näkemään ja tekemään tosi mielenkiintoisia juttuja. Työyhteisö on todella avoin ja toimiva, ja henkilöstöedutkin ovat hyvät. Täällä on aidosti kiva olla töissä, Mirva Ryynänen iloitsee.

Phillips-Medisize Oy

Ensolantie 10, 80710 Lehmo

Puh. 010 289 2400

www.phillipsmedisize.fi

uusimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Luetuimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

LÄHETÄ KUVA TAI VIDEO

Näitkö jotain mielenkiintoista? Lähetä kuva! Voit lähettää Karjalaiselle uutiskuvien ja - videoiden lisäksi ajankohtaisia kuvia, jotka ovat hienoja, mielenkiintoisia, hauskoja tai kertovat erikoisista asioista.

whatsApp

Whatsappilla:

Numeroon 050 3500 245

phone

Toimitus, uutisvihjeet:

010 230 8110

email

toimitus@karjalainen.fi