play

Lue, kuinka pienemmät lainat ovat nyt entistä edullisempia ja kannattavampia

Väliaikaisen korkokaton ansiosta pienempien lainojen ottaminen on nyt edullisempaa
kuin ennen. Siitä ei ole kauan aikaa, kun korko alle 5000 euron lainoissa oli päätä
huimaavan korkea. Onneksi asia ei ole enää näin!

Väliaikaisen korkokaton ansiosta pienempien lainojen ottaminen on nyt edullisempaa kuin ennen. Siitä ei ole kauan aikaa, kun korko alle 5000 euron lainoissa oli päätä huimaavan korkea. Onneksi asia ei ole enää näin!

Kaupallinen yhteistyö: Nordic Bank

Mainos. Jos tarvitset esimerkiksi käytetyn auton, uusia kodinkoneita tai kalusteita tai haluat käydä lomamatkalla, voit vielä saada niitä varten pienlainan edullisemmalla korolla. Lainan voi saada tilille todella nopeasti, jopa muutamassa tunnissa. Tällaista lainaa kutsutaan pikalainaksi.

Mihin tarkoitukseen lainarahat voi käyttää?

Väliaikainen korkokatto on voimassa 30.9.2021 asti. Ennen sitä otettavien uusien luottojen korko saa olla enintään 10 prosenttia. Syyskuun jälkeen korko voi nousta, eli lue lainaehdot huolellisesti. Pienlainoja säännellään nykyään tiukemmin, joten lainan ottaminen on turvallisempaa ja kannattavampaa kuin ennen.

Vastaus tähän kysymykseen on helppo: ihan mihin tahansa! Voit hakea pienlainaa mitä tahansa hankintaa varten. Jos esimerkiksi olet haaveillut pintaremontista ja kalusteiden vaihtamisesta, nyt voisi olla hyvä aika unelmien toteuttamiseen. Jo muutamalla tuhannella eurolla saa kivan muutoksen aikaiseksi, varsinkin jos hankkii materiaaleja kierrätyksestä ja tarjouksista ja tekee ainakin osan töistä itse.

Pieniä lainoja haetaan myös lomamatkojen toteuttamista varten. Hotellissa yöpyminen ja ravintoloissa syöminen on kallista. Silti olisi mukavaa joskus kokea sellaisiakin elämyksiä. Pienlainalla voit rahoittaa matkan, jos et pysty kerralla maksamaan sitä, mutta pystyt lyhentämään lainaa pienemmillä summilla kuukausittain.

Pikalaina voi tulla apuun myös yllättävissä ikävissä tilanteissa. Jos esimerkiksi autosi menee äkillisesti rikki, eikä sen korjaamiseen ole juuri nyt tilillä riittävästi rahaa, voi pieni laina olla ratkaisu ongelmaan. Lainan saa nostettua tilille tavallisesti hyvin nopeasti, joten saat autosi korjattavaksi pian. Tai jos auto oli jo vanha, voi sen päivittäminen uudempaan olla aiheellista.

Nordic Bankin avulla löydät edullisen pikalainan

Kaikki lainat, myös pienet, kannattaa aina kilpailuttaa ennen lainasopimuksen tekemistä. Vertailemalla voit säästää merkittäviä summia rahaa. Helpoiten kilpailutus onnistuu lainavertailupalvelun kautta. Nordic Bank on suomalainen lainavertailupalvelu, joka kilpailuttaa lähes 30 eri pankkia ja rahoituslaitosta yhdellä hakemuksella. Meidän avullamme saat kattavan kuvan tarjolla olevista lainavaihtoehdoista.

Lainan hakeminen hoituu kätevästi nettisivuillamme olevalla hakemuksella. Hakemuksentekeminen on täysin ilmaista. Et myöskään sitoudu sillä mihinkään, vaan voit rauhassa vertailla saamiasi lainatarjouksia. Tarjoukset tulevat sähköpostiisi. Pikalaina on mahdollista nostaa tilille todella nopeasti, joten voit päästä toteuttamaan haaveitasi jopa saman päivän aikana hakemuksen laittamisesta.

Lainahakemukseen täyttämisen menee vain muutama minuutti. Katso millaisia lainatarjouksia voisit saada!

Sisältö on Karjalaisen yhteistyökumppanin tuottamaa.

uusimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

LÄHETÄ KUVA TAI VIDEO

Näitkö jotain mielenkiintoista? Lähetä kuva! Voit lähettää Karjalaiselle uutiskuvien ja - videoiden lisäksi ajankohtaisia kuvia, jotka ovat hienoja, mielenkiintoisia, hauskoja tai kertovat erikoisista asioista.

phone

Toimitus, uutisvihjeet:

010 230 8110

email

toimitus@karjalainen.fi