play

Matchbanker välittää yli 130 miljoonan euron edestä kulutusluottoja

Kaupallinen yhteistyö: Matchbanker

Mainos. Verkossa toimiva lainavertailupalvelu Matchbanker on välittänyt jo 130 miljoonan euron arvosta kulutusluottoja kotitalouksille. Tanskalaislähtöinen yritys on tarjonnut lainavertailupalveluja jo vuodesta 2017 ja toimii tällä hetkellä kolmessatoista Euroopan maassa. 

Machbanker ei itse tarjoa kuluttajille lainoja, vaan auttaa kuluttajaa löytämään parhaan lainantarjoajan lainavertailun avulla. Matchbankerin käyttäjämäärä kasvaa vauhdikkaasti Euroopassa kulutusluottomarkkinan kasvun ja kuluttajien lisääntyneen valveutuneisuuden takia. Lainojen kokonäismäärä on kasvanut mutta kuluttajat ovat yhä tarkempia ottamiensa kulutusluottojen ehdoista ja koroista. Tämän hetkinen maailmantalouden epävarmuus ja taantuma sekä korkea inflaatio ja nousevat korot ovat saaneet kuluttajat varuilleen. Samanaikaisesti kuitenkin kulutusluottokanta kasvaa, joten lainoja otetaan entistä enemmän. Kuluttajat kaipaavat apua löytääkseen sopivia ja edullisia ḱulutusluottoja varsinkin epävarmassa tilanteessa.

Matchbankerin lainanvertailupalvelu auttaa kuluttajia tekemään parempia lainapäätöksiä. Matchbankerin avulla kuluttaja voi vertailla kymmeniä lainantarjoajia ja saada yhdellä lainahakemuksella lainatarjouksia eri pankeilta ja rahoituslaitoksilta, ja näin ollen pienemmällä vaivalla vertailla lainojen korkoja ja kuluja keskenään.

Kuluttajan hyöty Matchbankerin vertailupalvelun käyttämisestä on selkeä kustannussäästö, joka perustuu lainavertailun kautta helposti löydettävillä mahdollisimman hyväehtoisilla ja edullisilla kulutusluotoilla. 

Matchbankerilla on usean vuoden kokemus toimijana finanssimarkkinoilla. Palvelun käyttö on kuluttajille ilmaista, eikä lainahakemuksen lähettäminen rahoituslaitoksille Matchbankerin kautta sido mihinkään.

Matchbanker auttaa kuluttajia tekemään kestäviä valintoja

Verkkolainamarkkinat voivat olla hämmentävät ja monimutkaiset kokemattomille kuluttajille, jotka haluavat löytää parhaan mahdollisen lainan joka sopii heidän taloudelliseen tilanteeseensa.

Kuluttajalle tulee jatkuvasti vastaan itseään aktiivisesti markkinoivia lainantarjoajia ja erilaisia lainavaihtoehtoja. Mutta mistä lainanhakuun tottumaton kuluttaja voi tietää, mikä vaihtoehto parempi kuin toinen? Ja mikä tärkeintä, miten kuluttaja voi olla varma, että kyseisiin rahoituslaitoksiin voi luottaa?

Matchbankein vertailupalvelu on tarkoitettu avuksi varsinkin niille, jotka haluavat navigoida lainamarkkinoilla helposti, nopeasti ja turvallisesti. Matchbankerin sivustolla olevat verkkopankit ovat hallituksen sääntelyn alaisia ja Finanssivalvonnan piirissä, ja ne harjoittavat vain vastuullista luotonantoa. Matchbankerin vertailussa tarjotaan kuluttajille ainoastaan valtuutettuja ja luotettavia rahoitusratkaisuja.

Miksi kuluttajan kannattaa vertailla lainoja?

Lainojen vertailupalvelut kuten Matchbanker auttavat kuluttajia löytämään mahdollisimman edullisia ja sopivia lainoja kokoamalla lukuisia lainanantajia yhdelle sivustolle, jossa kuluttajat voivat vertailla eri vaihtoehtoja. Palvelu näyttää kuluttajalle läpinäkyvästi kaikki tarvittavat tiedot listalla olevista luotonantajista, jolloin lainojen kaikki ehdot, sekä hyvät ja huonot puolet on esitetty. Tämä takaa kuluttajille turvallisen ja varman lainaprosessin. Lainakyselyn tekeminen palvelussa ei sido kuluttajaa mihinkään. 

Prosessi säästää kuluttajalle paljon aikaa ja antaa samalla paremman yleiskuvan lainamarkkinoista. Vertailemalla lainoja ja olemalla tarkka lainojen todellisen vuosikoron ja muiden ehtojen kanssa kuluttaja voi säästää kulutuslainan kuluissa.

Matchbanker

Matchbanker vertailupalvelun omistaa ja sitä ylläpitää Karman Connect A/S, joka on osittain Kööpenhaminan pörssissä noteeratun North Median omistuksessa. Karman Connect perustettiin vuonna 2014. Sen ovat perustaneet  toimitusjohtaja Andreas Linde ja CPO Stefan Vinding Olesen. 

Yrityksen missiona on tehdä lainamarkkinoista läpinäkyvämmät, kätevämmät ja digitaalisemmat. Matchbanker on auttanut miljoonia kuluttajia löytämään parhaan lainan. Matchbanker jatkaa laajentumista sekä nykyisillä että uusilla markkinoilla.

Matchbankerin tavoite on tulla toimialansa Euroopan markkinajohtajaksi. Nykyään Matchbanker toimii 13 maassa: Tanskassa, Ruotsissa, Norjassa, Puolassa, Suomessa, Espanjassa, Tšekissä, Kroatiassa, Romaniassa, Portugalissa, Meksikossa, Saksassa ja Ranskassa.

Sisältö on Karjalaisen yhteistyökumppanin tuottamaa.

uusimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Luetuimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

LÄHETÄ KUVA TAI VIDEO

Näitkö jotain mielenkiintoista? Lähetä kuva! Voit lähettää Karjalaiselle uutiskuvien ja - videoiden lisäksi ajankohtaisia kuvia, jotka ovat hienoja, mielenkiintoisia, hauskoja tai kertovat erikoisista asioista.

whatsApp

Whatsappilla:

Numeroon 050 3500 245

phone

Toimitus, uutisvihjeet:

010 230 8110

email

toimitus@karjalainen.fi