play

Metsätilan myynnin aika on nyt

Kaupallinen yhteistyö: OP Koti

Mainos. Koronapandemian aikana moni lukija on varmasti seurannut asuntomarkkinoiden vaihtelevaa kehitystä. Etätyö on lisännyt kesämökkikauppaa, sillä ahtaista kaupunkiyksiöistä halutaan väljempiin olosuhteisiin.

Suomalaista maaseutua leimaa tällä hetkellä hieman tavanomaisesta vilkastuneemman asuntokaupan lisäksi ennennäkemätön kysyntä metsätiloista.

Metsätilamarkkina on käynyt vilkkaana jo useamman vuoden. Ihmiset etsivät hyviä sijoituskohteita nollakorkomarkkinoilta ja moni kokee, että metsästä voisi saada helppoa ja varmaa tuottoa.

Kuva: GiladRadat.

Myytävistä metsätiloista on pulaa ja ne harvat tilat, jotka markkinoille päätyvät, löytävät myös nopeasti uuden omistajan. Leudoista talvista huolimatta talvikorjuukelpoiset turvemaat tai saarikohteet eivät ole samanlainen este metsätilan myynnille kuin ennen. Toisaalta mikäli tila on oivallisella sijainnilla ja hakattavissa kelirikon aikaan, voi se olla todella haluttu kokonaisuus.

Ostajien runsaasta lukumäärästä ja myyjien vähyydestä johtuen tilan myyminen hiljaisella myynnillä naapurille tai tutun tutulle ei tänä päivänä ole potentiaalista kassavirtaa maksimoivalle paras mahdollisuus. Luottamalla tilan vastuuvälittäjälle, metsätila saa ajantasaisen maastoinventoidun metsäarvion, parhaan näkyvyyden julkisilla kauppapaikoilla ja välittäjän hyvät sidosryhmät potentiaaliseen ostajakuntaan.

OP Koti välittää metsätiloja koko Itä-Suomen alueella.

Oletpa sitten metsätilan myyntiaikeissa tai metsätilasi nykyarvo kiinnostaa.

Sisältö on Karjalaisen yhteistyökumppanin tuottamaa.

uusimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

LÄHETÄ KUVA TAI VIDEO

Näitkö jotain mielenkiintoista? Lähetä kuva! Voit lähettää Karjalaiselle uutiskuvien ja - videoiden lisäksi ajankohtaisia kuvia, jotka ovat hienoja, mielenkiintoisia, hauskoja tai kertovat erikoisista asioista.

phone

Toimitus, uutisvihjeet:

010 230 8110

email

toimitus@karjalainen.fi