play

Nina Mikkonen tervehtii ilolla uudenlaista deittisovellusta

Kaupallinen yhteistyö: Kotisataman Valo

Mainos. Valo-sovellus yhdistää ihmisiä, jotka pitävät kristillisiä arvoja tärkeinä. Uusi deittisovellus haluaa tehdä kumppanin löytämisestä vähemmän ulkonäkökeskeistä.

Nina Mikkonen, 57, tutustui uudenlaiseen, suomalaiseen deittisovellukseen. Vuonna 2021 perustettu Valo-sovellus oli Ninalle uusi tuttavuus. Aikoinaan esimerkiksi Myrskylän kirkkovaltuutettuna toiminut Mikkonen arvostaa Valo-sovelluksen kristillistä arvopohjaa.

Otettuani hieman selvää sovelluksen toiminnasta, innostuin testaamaan sitä. Kristillisellä arvopohjalla toimiva yritys resonoi, ja arvostan heidän näkökulmaansa elämänkumppanin etsintään,
Nina sanoo.

Uusia tuulia deittisovellusten rintamalla

Valo-sovellus erottuu palveluna perinteisistä deittisovelluksista, sillä se rohkaisee käyttäjiä etsimään elämänkumppania lyhyiden ja pinnallisten suhteiden sijaan.

“Valossa ollaan enemmän vakavan suhteen perässä, aikuisten oikeasti. Tavoitteena on löytää kumppani, jonka kanssa on samalla aaltopituudella myös henkisellä tasolla”, Nina pohtii.

Nina myöntää, että myös ulkonäöllä on oma painoarvonsa kumppania etsiessä. Hän kuitenkin uskoo, että jokaiselle löytyy joku.

“On kuitenkin paljon tärkeämpiä ominaisuuksia. Esimerkiksi äly on minusta seksikästä!”, Nina sanoo.

Nina arvioi, että Valon avoimesti esiin nostama kristillinen arvopohja helpottaa sopivien kumppaniehdokkaiden löytämistä, koska palveluun hakeutuu ensisijaisesti saman arvopohjan jakavia henkilöitä.

“On ihanaa käydä jumalanpalveluksissa, ja tuntea kuinka rauha asettuu sieluun. Valo-sovelluksen käyttäjille ei tarvitse selitellä näitä asioita”, Nina sanoo.

Onni tulee eläen

Viisi vuotta sitten leskeksi jäänyt Nina on valmis avaamaan sydämensä mahdolliselle uudelle elämänkumppanille. Ninasta olisi ihanaa löytää rinnalleen kumppani, jonka kanssa huumori, kemia ja arvot kohtaavat.

“Olen aina ajatellut, että onni ei tule etsien, vaan eläen. Mutta eihän kukaan kotoa sinua tule hakemaan”, Nina naurahtaa.

Sisältö on Karjalaisen yhteistyökumppanin tuottamaa.

uusimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Luetuimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

LÄHETÄ KUVA TAI VIDEO

Näitkö jotain mielenkiintoista? Lähetä kuva! Voit lähettää Karjalaiselle uutiskuvien ja - videoiden lisäksi ajankohtaisia kuvia, jotka ovat hienoja, mielenkiintoisia, hauskoja tai kertovat erikoisista asioista.

phone

Toimitus, uutisvihjeet:

010 230 8110

email

toimitus@karjalainen.fi