play

Vältä ongelmat jo alkumetreillä - vertailupalvelu auttaa tekemään parempia taloudellisia päätöksiä

Kaupallinen yhteistyö: OmaLaina.fi

Mainos. Vertailupalvelut säästävät aikaasi ja rahaasi. Samankaltainen tuote tai palvelu voi löytyä huomattavasti edullisemmin vertailun avulla. Täysin kotimainen OmaLaina.fi hakee parhaat lainatarjoukset ja auttaa sinua tekemään parempia taloudellisia päätöksiä.

Olet varmasti jo tehnyt hintavertailua joskus elämässäsi. Kyse voi olla lentolipuista tai arkisista ruokaostoksista, mutta asian ydin on sama: vertailemalla tuotetta tai palvelua useamman myyjän kesken voit säästää selvää rahaa. Muutamien hintojen tarkistaminen on vielä sujuvaa, mutta hintavertailun käsittäessä suuren määrän vaihtoehtoja, tulee kokonaisuudesta vaikeasti hallittava. Tällöin vertailupalvelusta tulee korvaamaton apuväline, sillä mukana voi olla jopa useita kymmeniä myyjiä, mutta itse kilpailutus onnistuu muutamassa sekunnissa.

Eikö olisi hienoa, jos voisit käyttää samaa yksinkertaista prosessia seuraavan auto- tai remonttilainasi etsintään? Kaikenlaisten lainojen kilpailutus on helppoa Omalaina.fi -lainavertailussa ja pääset heti hakemaan haluamaasi lainaa.

Vain kattava vertailu tuo toivotut säästöt

On hyvä muistaa, että kaikki vertailupalvelut eivät ole tasavertaisia. Palvelu on vain niin hyvä, kuin siihen kuuluvien yhteistyökumppanien joukko. Lisäksi huomioon on otettava tietoturva- ja yksityisyysseikat. OmaLaina on Suomen kattavin lainavertailupalvelu, jossa on mukana yli kolmekymmentä suosittua luotonantajaa perinteisistä pankeista aina moderneihin, täysin verkossa toimiviin lainoittajiin. Palvelu on täysin kotimainen, mukana on vain luotettavia rahoituskumppaneita ja käyttäjätiedot suojataan salatun yhteyden avulla koko hakuprosessin ajan. Lainanhaku tapahtuu vain yhdellä hakemuksella, jonka perusteella laina kilpailutetaan kymmenien lainantarjoajien kesken. Hakija saa vastauksena vain hänelle sopivia lainoja, joita on mahdollista hakea heti. Kilpailutus on täysin ilmaista, eikä lainanottajalle synny siitä mitään ylimääräisiä kuluja.

Tee parempia taloudellisia päätöksiä

Lainanotto on tärkeä henkilökohtaiseen talouteesi vaikuttava päätös, jota ei kannata tehdä liian kevyesti. Lainavertailupalvelu tarjoaa erinomaiset työkalut parempien taloudellisten päätösten tekoon. Olipa kyseessä kulutusluotto uuden kodinkoneen hankintaan, tai perheelle välttämättömän autolainan ottaminen kannattaa lainavertailu aina tehdä, sillä potentiaaliset säästöt ovat merkittäviä. Samankaltaisten rahoitustuotteiden hintaerot voivat olla useita prosentteja, mikä tarkoittaa jopa useiden satojen eurojen säästömahdollisuutta.

OmaLainan vertailun avulla edullisemman rahoitusratkaisun löytäminen on nopeaa ja vaivatonta ja jo sadat tuhannet suomalaiset ovat hakeneet lainaa kauttamme. Toivomme, että pystymme auttamaan mahdollisimman monta lainanhakijaa tekemään parempia taloudellisia päätöksiä myös tulevaisuudessa!

Sisältö on Karjalaisen yhteistyökumppanin tuottamaa.

uusimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

LÄHETÄ KUVA TAI VIDEO

Näitkö jotain mielenkiintoista? Lähetä kuva! Voit lähettää Karjalaiselle uutiskuvien ja - videoiden lisäksi ajankohtaisia kuvia, jotka ovat hienoja, mielenkiintoisia, hauskoja tai kertovat erikoisista asioista.

phone

Toimitus, uutisvihjeet:

010 230 8110

email

toimitus@karjalainen.fi