play

"Miksi sukulaisten luona vieraillessa alkavat he sättimään poliitikkoja, urheilijoita jne?" – Lue päivän tekstiviestit

Kuva: Karjalainen

Karjalainen

Karjalainen julkaisee verkossa päivän kaikki julkaisukelpoiset tekstiviestit.

Suuret kiitokset Siun soten henkilökunnalle Tikkamäen päivystykseen viime sunnuntaina. Liukastuin jäätiköllä ja päänuppiini tuli avohaava. Sain tosi ammattitaitoista ja hyvää hoitoa. Kiitos! Tv. Kari

Kiitos päivystyksen henkilökunnalle ystävällisestä hoidosta ke 13.3. Nimim. Vasen nilkka

Vasemmistoliitto on turvallisuusuhka Suomelle. Puolue ei aio hyväksyä ns. käännytyslakeja. Irvokasta mennä EU:n ja kansainvälisten lakien taakse tällaiseen maailman aikaan.

Miksi sukulaisten luona vieraillessa alkavat he sättimään poliitikkoja, urheilijoita jne? Eikö löydy omasta elämästä positiivista kerrottavaa?

Andersson on eduskunnassa ainoa henkilö, joka tietää ja on aina oikeassa. Muut valehtelevat. Tervemenoa Brysseliin.

Minuakin harmittaa, Airi Syri (16.3.), ettei länsimaissa tehty rauhantyö ole häivyttänyt viholliskuvia venäläisten mielestä.

Rajalaki näyttää kuka on Suomen puolella. -Puumeri

Jospa nyt aletaan miettiä vakavasti sitä Tallinna–Helsinki-tunnelia. Näillä menetyksillä, mitä AKT satamissa aiheuttaa, saadaan rahoitus kasaan nopeasti.

Piispat eivät pidä Raamatun sanaa totuutena, joten erotaan kaikki uskovaiset kirkosta. Puuhastelkoot liberaalit keskenään.

Nokian renkaiden työntekijät kieltäytyivät poliittisesta lakosta, järkiporukkaa.

Rajalain eduskuntakäsittelyssä sitten nähdään, ketkä edustajamme välittävät Suomen turvallisuudesta ja ketkä eivät, vaan vetoavat kansainvälisiin sopimuksiin, joilla ei ole mitään tekemistä nykyisen rajatilanteemme kanssa!

Täällä ihmetellään, kun vasemmisto haukkuu hallitusta vaalirahoittajansa ay-liikkeen puolesta. Niin muuten oikeistokin haukkui edellistä hallitusta vaalirahoittajansa EK:n puolesta. So what? Normaalia parlamentaarista demokratiaa.

Muoviroinat pois Kajaanintien varrelta ja äkkiä. Luonnon raiskausta.

Taas alkoi moottorin revitysralli Penttilänkadun ammattikoulun parkissa ja lähialueilla.

On yks hailei, jos joku fariseus Päivi Räsänen eroaa kirkosta. Syntiä on sotkea uskonto ja poliittiset koukerot. Ei tule sirppihallaa, vaikka Päivi eroaa!

Se on yhtä sisällissotaa nuokin lakot ja eri ammattiyhdistyskiistat hallituksen kanssa. Eri vallat nokittelee ja ”ampuu nuolijaan”. Sopikaa sotanne!

Jumala katsoo sydämeen. Ei tatuointeihin, meikkeihin tai lävistyksiin. Se mikä tulee suusta ulos, turmelee ihmisen, ei mikään ulkoinen.

Oikeisto leimataan pelottavaksi nimittämällä äärioikeistoksi. Iso osa rehellisistä kunnon kansalaisista ja yrittäjistä on oikealla.

Siltojen yksisuuntaisen pyöräliikenteen ongelma on vain se, että puolet pyöräilijöistä ei piittaa siitä määräyksestä. Niin oli aiemminkin.

Rupee siekii lakkoilevaksi/lomailevaksi ahtaajaksi 7–8 tonnin kuukausipalkalla, niin et tarvii kateuksissaan valittaa.

Jotain tässä meidän hallituksessamme on pahasti pielessä, kun Orpo sai 13.3. Euroopan parlamentissa niin kovaa kritiikkiä, ettei yksikään Suomen pääministeri – oikeistolainenkaan – koskaan.

Hämmästyttävää. Kirsi Leivonen ei tiedä, että Siun soten lastensuojelua olisi moitittu. Mutta koko muu Suomi tietää.

Lääkäri, sairaanhoitaja, psykologi hoitavat tietokonetta, potilas on sivuseikka. Ilmankos sairaanhoitoon laitetut miljoonat eivät riitä. Kuka keksi kirjaamisvelvollisuuden tyyliin ”ovesta tulee suunnilleen selväjärkinen mummo”. Lue omakannasta. Päätöksissä ja toiminnassa on monesti ihmiskeskeisyys ja inhimillisyys hukassa.

”Järki käteen” 15.3. On se kumma, jos lumen siirto lavoille ei onnistu liikenneturvallisuuden takia päiväsaikaan pienessä Joensuussa, kun Ruotsin suurissakin kaupungeissa siitä selvitään, ettei se kova kolina häiritsisi kenenkään yöunta. Tämmösenä lumisena talvena järki pois kädestä sinne minne se kuuluu!

Kyllä koulukiusaamista on ollut aina mutta ei paikkojen hajoittamista ja sotkemista. Opettajien kunnioitus oli toista luokkaa kuin tänään. Kiitos Marjatta Rädylle hyvästä kirjoituksesta.

Rääkkylä on saanut julkisuutta. Olkaa varuillanne, se voi tuoda vaikka asukasryntäyksen kuntaan!

Onko oikeasti niin, että kotona olevat vanhemmat vievät lapsensa hoitoon joka päivä pitkäksi päiväksi? Miksi?

Karsikon koulun tihutyöt loppuvat näin: kaikkiin tiloihin valvontakamerat ja syyllisten koteihin laskut vahingontoista. Tarvittaessa perintä ulosottoon.

”Aitoa” neuvottelua: pääministeri Orpo rajaa neuvottelun aiheet ja määrää lopputuloksen. Vaikuttaa itäisen naapurimme tavoilta.

Ohjeet tekstiviestin lähettämiseen:

Tekstiviestit numeroon 13530. Hinta on 1,10 euroa. Viestin alkuun MIELIPIDE ja välilyönnin jälkeen enintään 151 merkin viesti. Valitsemme julkaistavat mielipiteet.

Mainos alkaa
Mainos päättyy
Mainos alkaa
Mainos päättyy

uusimmat

Tarinat

Tarinat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Luetuimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

LÄHETÄ KUVA TAI VIDEO

Näitkö jotain mielenkiintoista? Lähetä kuva! Voit lähettää Karjalaiselle uutiskuvien ja - videoiden lisäksi ajankohtaisia kuvia, jotka ovat hienoja, mielenkiintoisia, hauskoja tai kertovat erikoisista asioista.

whatsApp

Whatsappilla:

Numeroon 050 3500 245

phone

Toimitus, uutisvihjeet:

010 230 8110

email

toimitus@karjalainen.fi