play

"Hävettää nykyihmiset, muotia saada joku diagnoosi adhd, ahdistus, masennus" – Lue päivän tekstiviestit

Karjalainen

Karjalainen julkaisee kaikki päivän tekstiviestit.

Harvinaisen asiantuntevaa ja ystävällistä veroneuvontaa Joensuun verotoimiston nuorilta miehiltä. Iso kiitos!

Hienoa Joensuun kaupunki kun panostatte kunnon pyöräteihin. Saa lapset ajaa kouluihin ja harrastuksiin turvallisesti. Ja paljon näkee aikuisiakin pyörän selässä. Liikunta ja ulkoilu pitää mielen ja kehon terveenä.

Sinä joka jatkuvasti marmatat opiskelijoiden hirveästä bilettämisestä: Iskä antoi viisikymppiä vappurahaa.Tule vappuna Ilosaareen, niin tarjoan niistä rahoista keskarituopin, niin ei tarvitse ainakaan vappuna olla kateellinen.

Opiskelijoiden lisäksi suurin osa muistakin suomalaisista valittaa, että rahat eivät riitä, ja siitä huolimatta kapakat ovat turvoksissa myös ei-opiskelijoita – ja jotkut näistä ajelevat vielä Pielisen ympärikin ties millä korvauksilla!

Sydämellinen kiitos rakas Jns kaupunginorkka konserteista! Loistavaa työtä, orkesteri huippukunnossa juuri tällaisena, todella!

Hävettää nykyihmiset. Muotia saada joku diagnoosi adhd, ahdistus, masennus. Valitetaan joka asiasta ja vaaditaan yhteiskunnalta kaikkea. On vain oikeuksia, ei velvollisuuksia.

Presidenttimme puhuu asiaa. Jos annamme Venäjän voittaa Ukrainassa, saamme kokonaan uuden maailmanjärjestyksen. Sitä ei kukaan järkevä ihminen halua.

Kun Nurmeksen uuden terveysaseman jättää rakentamatta ja Juuan ja Nurmeksen hoidot tekee entisissä tiloissa, säästyy rahaa. Jopa miljoonia, jotka voi käyttää hoidon järjestämiseen.

Meillä on omahoitaja Niinivaaran terveyskeskuksessa. Hänet tavoittaa vaivattomasti ja usein samana päivänä. Hän konsultoi lääkäriä, antaa ohjeet ja mahdollistaa pääsyn jatkohoitoon. Kultaakin kalliimpi omahoitaja! Kiitos.

Ja taas on "Taxi-Eki" todella oikeassa, tx-viesti 24.4. Kyllä edelliset hallitukset ottivat Suomelle velkaa, että saivat ulkomaille jaettua rahaa, ja nyt lopetetaan kouluja ja sairaaloita, kun ei ole valtiolla rahaa niitä ylläpitää.

Vuokratontilla huonokuntoinen ok-talo, tontinvuokrat nousussa. Hinnoittelu osalla välittäjistä pielessä?

Konsultit laatii säästöesityksiä tunteettomasti ajattelematta niiden kohteeksi joutuvien ihmisten arkea ja elämän realiteetteja. Kaupunginjohtajan mukaan konsulttiesitys ei sellaisenaan toteudu. Saa nähdä, pitääkö paikkansa vai jääkö variksen lupaukseksi.

Suomen "kuninkaalliset" vierailulla Ruotsissa. Rouvan pukeutuminen Hollyvootin tasoa, kerrassaan upeaa. Velatkin tuntuvat saatavilta.

Pasifismi ei saa olla valikoivaa. Sen pitää tuomita ehdottomasti Venäjän hyökkäys, mutta myös sen varjolla tehty militarisointi Suomessa. Vaikka se kuulostaisikin naiivilta, niin miekat auroiksi on mottoni. Ei ole olemassa mitään puolustusvoimia, on vaan sotavoimia.

Valtio vähentää virkamiehiä. Eikö myös hyvinvointialueen johtoporrasta olisi syytä harventaa alijäämän vähentämiseksi? Liika on aina liikaa, varsinkin johtoportaassa.

Maitopurkkien korkit on vain kustannuksia lisääviä ja hankalampikäyttöisiä kuin aikaisemmat maitopurkin kulmasta aukaistavat.

Ohjeet tekstiviestin lähettämiseen:


Tekstiviestit numeroon 13530. Hinta on 1,10 euroa. Viestin alkuun MIELIPIDE ja välilyönnin jälkeen enintään 151 merkin viesti. Valitsemme julkaistavat mielipiteet.

uusimmat

Tarinat

Tarinat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Luetuimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

LÄHETÄ KUVA TAI VIDEO

Näitkö jotain mielenkiintoista? Lähetä kuva! Voit lähettää Karjalaiselle uutiskuvien ja - videoiden lisäksi ajankohtaisia kuvia, jotka ovat hienoja, mielenkiintoisia, hauskoja tai kertovat erikoisista asioista.

whatsApp

Whatsappilla:

Numeroon 050 3500 245

phone

Toimitus, uutisvihjeet:

010 230 8110

email

toimitus@karjalainen.fi