play

"Ja mitä tulee asunnossa juoksemiseen, se tosiaan kuuluu läpi talon ja on häiriköivää käytöstä" – Lue päivän tekstiviestit

Karjalainen

Karjalainen julkaisee päivän kaikki tekstiviestit.

Tuhannet kiitokset henkilölle, kun veit tiistaina Kontin sovituskoppiin unohtamani laukun kassavirkailijalle.

Voimia Tarja Cronbergille. Haukat ovat nyt niskan päällä, mutta tulee vielä aika, jolloin rauhankyyhkyjä taas tarvitaan.

Hallitus aikoo muuttaa vainojen uhrien muistopäivän holokaustin uhrien muistopäiväksi ja kriminalisoida holokaustin kieltämisen. Mitähän Halla-aho tuumaa, kun kutsui v. 2004 tällaista holohölinäksi?

Taisi olla hyvinvointialue vain tyytyväinen hallinto-oikeuden päätökseen. Jää änkyrät pois jatkossa valmistelusta.

Persut kehuivat täällä alentaneensa reilusti bensan hintaa. Ei pure enää Purran sakset, kun 14.5. oli taas jo yli 2 euroa. Onneksi kaljavero alenee, niin ei humalassa tuo bensan hinta ärsytä.

En ole huomannut pätevää selitystä keskustalta. Väitätte uudessa sote-aluejaossa ei suljeta terveyasemia kunnista. Kuinkas on käymässä, olette luusereita.

Jospa Siun soten uudessa palveluverkkosuunnitelmassa lähipalvelut jäisi myös Lehmoon.

Pyöräilijä! Saapuessasi liikenneympyrään muista väistää muita pyöräilijöitä, jotka jo kulkevat liikenneympyrässä.

Vornanen ei enää ajaa kansan asiaa. Jäämällä pois eduskunnasta hän menettäisi 300 000 euron tulot. Lisäksi hänelle maksetaan sopeutumisraha, jos hän jää pois eduskunnasta kauden päättyessä. Mikäli kaikki oikeusasteet käydään ja hän ehtii täyttää 59 vuotta, sopeutumisrahaa maksetaan 65 vuoden ikään asti. Hän ajaa enää vain omaa taloudellista etuaan.

Karjalaisessa juttu miten lastenvaunuja oli töhritty kerrostalon ala- aulassa. Miksi lastenvaunut on yleensä säilytetty aulassa, koska laki kieltää sen? Ja mitä tulee asunnossa juoksemiseen, se tosiaan kuuluu läpi talon ja on häiriköivää käytöstä. Pitäisi jokaisen ymmärtää, miten kerrostalossa käyttäydytään ja opetella säännöt.

Juuan kunnan etätöistä en tiedä, mutta Polvijärvellä taitaa johtua työhalujen puutteesta eli puhtaasti laiskuudesta ja jos ei oikein ole mitään tekemistäkään.

Joensuun kaupungin johtokunta ei taida välittää kehitysvammaisten perusopetuksesta, kun tuon Louhion sulkevat.

Yritykset ja kaupunki voisivat palkata koululaisia keräämään roskat toimintaympäristöstään: parkkipaikkojen, koulujen, liikuntapaikkojen ja liikkeiden lähialueilta.

Voi näitä pikakohuja. Tarja Cronbergiäkin kritisoitiin kohtuuttomasti. Kyllä yhä tarvitaan ponnistelua rauhan puolesta, vastakarvaan yleistä militarisoitumista.

Miksi mennä merta edemmäs kalaan. Lehdessä hehkutetaan pelkästään helsinkiläistä 9 laudaturin ylioppilasta, täällä Joensuussa on sekä 10 että 9 laudaturin ylioppilaat omasta takaa ja vielä samasta lukiosta!

Ohjeet tekstiviestin lähettämiseen:


Tekstiviestit numeroon 13530. Hinta on 1,10 euroa. Viestin alkuun MIELIPIDE ja välilyönnin jälkeen enintään 151 merkin viesti. Valitsemme julkaistavat mielipiteet.

uusimmat

Tarinat

Tarinat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Luetuimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

LÄHETÄ KUVA TAI VIDEO

Näitkö jotain mielenkiintoista? Lähetä kuva! Voit lähettää Karjalaiselle uutiskuvien ja - videoiden lisäksi ajankohtaisia kuvia, jotka ovat hienoja, mielenkiintoisia, hauskoja tai kertovat erikoisista asioista.

whatsApp

Whatsappilla:

Numeroon 050 3500 245

phone

Toimitus, uutisvihjeet:

010 230 8110

email

toimitus@karjalainen.fi