play

"Kansanedustajilla on hyvät lääkärit, kun krapulasta ja morkkiksestakin saa kaksi viikkoa palkallista sairauslomaa" – Lue päivän tekstiviestit

Karjalainen

Karjalainen julkaisee päivän kaikki tekstiviestit.

EU-parlamenttiin valitaan 720 meppiä, 15 meppiä lisää nykyiseen. Suomi saa yhden lisäpaikan, 15 meppiä. Suomessa 200 kansanedustajaa avustajajoukkoineen. Näistä ei tarvitse säästää. Meppinä voi oleskella vaikka Hondurasissa. Kansanedustajia riittäisi 101 oikein hyvin. Mennyt politikoinniksi.

Jo luulisi tyhmimmänkin tajuavan, miten eri puolueiden rikoseen epäillyistä media ilakoi ja vouhottaa. Puuttuu enää tieto, että ala-asteella oli kerran jälki-istunnossa.

Autoilijat! Tulliportinkadulla ja Otsolan muillakin kaduilla nopeusrajoitus 30 km/h. Poliisi! Saa tulla valvomaan.

Toimittaja surkuttelee yleisömäärän vähyyttä Katajan välierissä. Asiaan on selkeä vastaus. Kyseessä on koripallo. Jos Joensuussa pelattaisiin jääkiekon SM-liigaa, niin yleisömäärä jo runkosarjan peleissä olisi tuhansia. Kyse siis lajin suosiosta.

Purralla ei kuulemma ole luottamusta julkisella paikalla asetta käyttäneeseen Vornaseen. Vornanenhan vain teki sen, mistä Purra aikoinaan fantasioi tehtäväksi lähijunassa.

Miksi Vornasella oli ase? No metsästäjä pelkäsi citykanien hyökkäystä aamuhämärissä.

Mitä ne persut valittaa, että joutuvat polttopisteeseen? Sinnehän te olette aina kovasti halunneet. Nauttikaa nyt!

Alkoholi, kuten muutkin päihteet aiheuttavat oikeasti myrkytyksen, jossa ihminen luulee pitävänsä hauskaa, mutta voikin pilata hetkessä elämänsä.

On se kumma, että maineensa tyrinyt kansanedustaja pakenee sairaslomalle. Luulisi olevan varaa pakoilla ihan vaan palkattomalla vapaalla. T. Veronmaksaja

Ei äänestäjä voi tietää, mikä on ehdokkaan moraalikäsitys, saati mitä päässä liikkuu olipa puolue mikä tahansa. Ei lainlaatijana voi olla edustaja, joka on syyllistynyt rikokseen.

Miksi Reijolan kirjastosta ei enää saa kuntosalin avainlätkää? Huonokuntoisilta jää keskustaan menemättä.

Voi Vornanen minkä teit, nyt jäi Ukrainan ja Israelin uutisointi taka-alalle.

Kansanedustajilla pitäisi olla kaksi ensimmäistä viikkoa palkatonta sairaslomaa. Ainakin itse aiheutetuissa sairaustapauksissa.

Outokumpulaisen hoitaja-kansanedustajan arvomaailma: kaljaverot alas, sairas vanhus jonottakoon hoitoon kolme (3) kuukautta!

Ok, ei niillä Pielisen kiertäjillä opiskelijoilla ollut rahaa. Ei vesilasi paljoa paikallisia yrittäjiä auttanut.

Onnea ja kaikkea menestystä Sari Rouvinen! Hyvä kun tuotatte kunnon maitoa! Vähemmän mutta laadukasta kotimaista ruokaa on terve vaihtoehto halvan roskaruuan mässyttämiselle.

Kansanedustajilla on hyvät lääkärit, kun krapulasta ja morkkiksestakin saa kaksi viikkoa palkallista sairauslomaa.

Onkohan Vornasen eka sairauslomapäivä palkaton vai palkallinen, mitäs luulette?

Nyt on maakunnan perussuomalaiset sitten osallistuneet valtakunnanpolitiikkaan. Ymmärtävätköhän ettei Vornasjupakka kuitenkaan ole mikään meriitti.

Ohjeet tekstiviestin lähettämiseen:


Tekstiviestit numeroon 13530. Hinta on 1,10 euroa. Viestin alkuun MIELIPIDE ja välilyönnin jälkeen enintään 151 merkin viesti. Valitsemme julkaistavat mielipiteet.

uusimmat

Tarinat

Tarinat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Luetuimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

LÄHETÄ KUVA TAI VIDEO

Näitkö jotain mielenkiintoista? Lähetä kuva! Voit lähettää Karjalaiselle uutiskuvien ja - videoiden lisäksi ajankohtaisia kuvia, jotka ovat hienoja, mielenkiintoisia, hauskoja tai kertovat erikoisista asioista.

whatsApp

Whatsappilla:

Numeroon 050 3500 245

phone

Toimitus, uutisvihjeet:

010 230 8110

email

toimitus@karjalainen.fi