play

Kolumni: Jos haluat jatkaa, paina kyllä-ruutua

Jouko Kempas

Tervetuloa automaattiseen puhelinpalveluumme! Valitettavasti kaikki asiakaspalvelijamme on nyt varattuja. Jos haluat jatkaa, paina yksi. Jos haluat hetken miettiä, paina kaksi. Jos haluat odotella, paina risuaita-näppäintä.

Odottelijoille soitamme rentouttavaa ja rauhoittavaa musiikkia. Jos haluat kuulla klassista musiikkia, paina kolme. Jos suomalaista iskelmää, paina nollaa ja sen alta plussaa.

Tässä vaiheessa haluamme muistuttaa, että kaikki maksaa. Puhelinpalvelukaan ei ole ilmaista. Klassinen musiikki on hiukan kalliimpaa, koska se on myös arvokkaampaa.

Jos haluat jatkaa, paina kaksi kertaa peräkkäin ykköstä.

Mainos alkaa
Mainos päättyy
Mainos alkaa
Mainos päättyy

Asiakaspalvelijat ovat edelleen kiireisiä ja varattuja. Tänään on avointen ovien päivä. Onneksi olkoon! Olemme avoimia ja reiluja.

Tänään palvelemme läheltä ja kaukaa. Asiakaspalvelua saatte Intiasta ja Vietnamista asti. Kielitaito ei ole täydellinen, mutta kelläpä olisi. Into, asenne ja ystävällisyys paikkaavat puutteita. Palvelijat ovat vekkuleita, mutta heitä on niukasti. Yksi on vuorotteluvapaalla, toinen projektitehtävissä.

Odottelijoille tarjoamme edullisesti kaupallisia tiedotteita.

Asiakaspalvelijat ovat edelleen varattuja. Siksi suosittelemme takaisinsoittopalvelua. Jos haluat jatkaa, paina yksi. Takaisinsoittopalveluun pääset painamalla risuaitaa.

Mainos alkaa
Mainos päättyy
Mainos alkaa
Mainos päättyy

Ennen sitä muistutamme kuluttajan oikeuksista. Jos haluat jatkaa, sitoudut hyväksymään palvelumme toimitusehdot kertamaksulla tai kuukausisopimuksella. Tarkemmat ehdot ovat manuaalisesti hyvinkin pienellä präntillä nettisivuillamme. Sivuille ei valitettavasti pääse juuri nyt, koska sinne tehdään sisällön päivitystä.

Jos haluat edelleen jatkaa, paina yksi. Odottelijoille tarjoamme edullisesti kaupallisia tiedotteita. Viikkotarjouksen saat painamalla kakkosta ja sen alla olevista kirjaimista keskimmäistä.

Takaisinsoittopalvelu ei paljon maksa. Sen voi maksaa osamaksulla tai ottamalla edullista pikalainaa. Jos haluat pikalainaa, paina tähtinäppylää, anna sote-tunnukset ja avaimet pankkitilille. Käsittelemme niitä suurella luottamuksella.

Hetkinen, nyt joku vastaa: Asiakaspalvelu, kuinka voimme auttaa ja palvella. Jos haluat jatkaa, paina yksi. Jos haluat valita kielen, paina kaksi. Palvelua saa kaikilla eurooppalaisilla kielillä sekä karjalaksi ja esperantollakin. Kielivalinnan voi maksaa erissä ja nollakorolla.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

Nyt valitaan muoto. Jos haluat, että isot alkukirjaimet, pilkut ja pisteet pannaan paikoilleen, ja sanotaan joka kerta, paina yksi. Myös esittämisen tyylin voi valita. Tällä viikolla palvelua saa asiatyylillä, rennolla ranteella tai pikkutuhmalla huumorilla. Jos haluat valita, paina yksi.

Vielä yksi valinta. Saako olla sivistyssanoja, ja lausutaanko ulkomaiset sanat niin kuin ne kirjoitetaan? Tämäkin on valittava. Hyväksytkö kaikki evästeet ja paikkatietojesi tallentamisen? Jos haluat jatkaa, paina täppä kyllä-ruutuun.

No niin, nyt tarina alkaa.

uusimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

LÄHETÄ KUVA TAI VIDEO

Näitkö jotain mielenkiintoista? Lähetä kuva! Voit lähettää Karjalaiselle uutiskuvien ja - videoiden lisäksi ajankohtaisia kuvia, jotka ovat hienoja, mielenkiintoisia, hauskoja tai kertovat erikoisista asioista.

phone

Toimitus, uutisvihjeet:

010 230 8110

email

toimitus@karjalainen.fi