play

Kolumni: Oman elämänsä lääkärit ovat vaarallisia

Ulla Korkatsu

Mitä enemmän meillä on tietoa, sitä tyhmemmiksi me tulemme. Rokotteet ovat tästä hyvä esimerkki.

Maailmalla on jo pitkään kehitetty tehokkaita rokotteita eri sairauksiin ja todella vaikeita sairauksia on saatu kukistettua kokonaan pois rokotuksilla. Nyt oman elämänsä lääketieteen ammattilaiset selittävät hyvin viisaina, että en ota rokotetta, koska sitä on kehitetty niin lyhyt aika.

Ja on niitäkin foliohattuja, kenen mielestä rokotteet ovat hallitusten salajuoni ihmisten vähentämiseksi.

Nykyisiä koronarokotteita on kehitetty jo vuosia, koska ne ovat tutkijoiden mukaan jatkojalostettuja aikaisemmista influenssarokotteista tähän koronaan sopiviksi. Samoin kuin jokasyksyiset influenssarokotteet.

Meillä on niin hyvin asiat, että on varaa jopa isotella, ottaako rokotteen.

Olenkin ihmetellyt näitä oman elämänsä lääkäreitä, että miksi vedetään kaksin käsin makkaraa naamaa ja otetaan palan painikkeeksi pari olutta tai vaikka kymmenen. Röyhtäistään ja mennään parvekkeelle tupakalle.

Sitten voikin lähteä lähikauppaan ostamaan lisää omalla autolla ja aivan rappusten eteen, ettei vahingossakaan tule liikuntaa.

Eikö silloin pälkähdä päähän, että siitä kaikesta voi kehkeytyä sydänkohtaus, aivoinfarkti ja vaikka minkälainen syöpä ja äkkikuolema?

Kun on itsensä oikein hyvin marinoinut kaljalla, rasvaisilla ruuilla ja tupakalla, voikin asettua rokotevastaisten sivulle someen öhisemään, että tappaa ne yrittävät meidät noilla rokotteilla.

Vasta sitten kun teho-osastolla kone hengittää omien keuhkojen puolesta, ajatusmaailma voi muuttua.

Myös moni hyvinkin terveellistä elämää elävä vastustaa koronarokotetta. Esimerkiksi jotkut joogapiirit ovat tällaisia. Levitetään olevinaan rakkauden sanomaa, mutta samalla kirotaan katkerasti rokotteen ottajia.

Taavi Kassilan Facebook-sivulla syntyi melkoinen myrsky, kun hän sanoi, että rokote on rakkautta itseä ja muita kohtaan. Jokaisen pitäisi ottaa rakkausrokote.

Nyt kun rajoitukset ovat poistuneet ja poistuvat koko ajan lisää, asiantuntijat sanovat, että korona tulee käymään jokaisen läpi. Se voi iskeä myös rokotettuun, mutta silloin koronasta on suurempi mahdollisuus selviytyä.

Joka tapauksessa kuolleisuusprosentti on aina sata.

Koska olen oman elämäni tutkija, arvelen, että korona annettiin meille opiksi. Korona opettaa yhteisöllisyyttä ja sitä, että pidämme toisistamme huolta.

Ei maapallolla ole kyse vain minusta. Kun Minusta tuntuu, että itsemääräämisoikeus viedään. Siinä on kyse Meistä kaikista.

Monelle korona on tuonut pakkopysähtymisen, ja luovuus on ollut huipussaan. Ihmiset ovat saaneet paljon sellaista aikaiseksi, mikä ei muuten olisi ollut mahdollista.

Korona on toisille ollut kirous ja toisille siunaus, mutta nöyrin mielin siihen kannattaa suhtautua.

Tietämättömyys alkaa olla kansansairaus.

uusimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

LÄHETÄ KUVA TAI VIDEO

Näitkö jotain mielenkiintoista? Lähetä kuva! Voit lähettää Karjalaiselle uutiskuvien ja - videoiden lisäksi ajankohtaisia kuvia, jotka ovat hienoja, mielenkiintoisia, hauskoja tai kertovat erikoisista asioista.

phone

Toimitus, uutisvihjeet:

010 230 8110

email

toimitus@karjalainen.fi