play

"Pielisjoen koulun taloussankarikisan voittajat FCG:n konsulttien tilalle ratkomaan Joensuun kaupungin talousongelmia" – Lue päivän tekstiviestit

Karjalainen

Karjalainen julkaisee päivän kaikki tekstiviestit.

Ei lännen ihmemaata kiinnosta pätkääkään, sulkeeko Suomi rajansa maahanmuuttajilta vai ei. Lähinnä se kiinnostaa idän ihmemaata ja sen hännystelijöitä.

Kunhan nyt ensiksi näkisi toimivat kalaportaat/-reitit Kuurnan ja Kaltimon voimalapatojen ohi, niin sitten voitaisiin ruveta keskustelemaan siitä, pystyykö UPM säännöstelemään säällisesti Pielistä.

Suomi ei ollut oikeusvaltio ensimmäisten 25 vuoden aikana, vasta hävitty sota pakotti siihen suuntaan. Todellinen muutos tuli vasta 60–70-luvulla nuorison toimesta.

Pielisjoen koulun taloussankarikisan voittajat FCG:n konsulttien tilalle ratkomaan Joensuun kaupungin talousongelmia. Tulos olisi todennäköisesti parempi kuin nykyisillä konsulteilla ja virkahenkilöillä.

Kyllä hirvet katkovat puun taimien latvoja vasoilleen. Niitä löytyy sieltä maasta kun "lapset" eivät niitä kaikkia syö. Ei pidä sekoittaa luonnon ymmärtämistä ja metsän omistajan puun kasvatusta.

Miksi kaupunki ei markkinoi purettujen rivitalojen tontteja omakotitalotonteiksi Hammaslahdesta. Eikö syrjäkyliä pitäisi asuttaa. Uusi koulukin kun valmistuu. Äly hoi virkamiehet ja päättäjät.

Kestorukous Suomen ja Suomen kansan puolesta: Siunaa ja varjele meitä Korkein kädelläs. Kaitse ain kansamme teitä, vyöttäen voimalla meitä. Silmäsi meihin luo. Alati synnyinmaalle siipies suoja suo. Aamen.

Pitäkää puolia puutarha-alan ihmiset. Kuulin että potkut voi saada, jos työpäivän aikana saa pahan auringonpistoksen. Mihin tää maailma menee!

Hälläväliä-vanhemmat saatava vastuuseen! Jos kännääminen syrjäyttää oman lapsen, niin kyllä sellaiseen on puututtava.

Pitäisiköhän Pippa Laukalle järjestää kriisiapua, kun hän järkyttyy kaikkien jääkaappien sisällöstä? On sitä pienemmistäkin järkytyksistä muille kriisiapua järjestetty.

Taas meitä huijataan "Ruotsin mallilla" kun nopeuksia halutaan entisestään laskea maanteillä. Kun me ajetaan 80km/h, niin Ruotsissa vastaavanlaisella tiellä rajoitus on 90km/h eikä 70km/h. Ruotsissa myös luovuttiin talvirajoituksista yli 15v sitten.

Taitavaa kun äiti alkaa jo pienestä pitäen vieraannuttaa isää lapsistaan. Vähitellen käy niin, että isä syrjäytyy enemmän ja enemmän lasten elämästä tavallaan huomaamatta. Isä saa harrastaa paljon, ja äiti ottaa lapset aina mukaan yleensä minne meneekin. Ovelaa.

Suurkiitos Juuan kirkossa 18.5. Käsikellot soivat konsertista. Olipa kaunista, taivaallista musiikkia!

Minne hävisivät hyvinvointialueen rahat, kun nyt jo pitää uusia tivoli?

Ilosaaren uimalan veden vaihdon saisi halvalla, kun ylävirrasta ohjataan vesi putki-alituksella uimalaan. Kaupunki on saamaton!

Heti tulen Liperin lavalle, kun luvataan, että rusetti nilkassa oleva pääsee tanssimaan, eikä pelkästään kainalon alta tanssijat. T: Yksi monien puolesta

Nopeusrajoituksia ollaan alentamassa satasesta alemmaksi, yhdeksään-, kahdeksaan-, jopa kuuteenkymppiin. Valtateilläkin. Lienee kuitenkin sama, ajaako kuljettaja 120km/h onnettomuuden aiheuttaessaan 80 tai 100 alueella, kun ylinopeudella ne onnettomuudet yleensä tapahtuu. Ennemminkin olisi valvontaa lisättävä nykyisten rajoitusten noudattamiseksi.

Ohjeet tekstiviestin lähettämiseen:


Tekstiviestit numeroon 13530. Hinta on 1,10 euroa. Viestin alkuun MIELIPIDE ja välilyönnin jälkeen enintään 151 merkin viesti. Valitsemme julkaistavat mielipiteet.

uusimmat

Tarinat

Tarinat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Luetuimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

LÄHETÄ KUVA TAI VIDEO

Näitkö jotain mielenkiintoista? Lähetä kuva! Voit lähettää Karjalaiselle uutiskuvien ja - videoiden lisäksi ajankohtaisia kuvia, jotka ovat hienoja, mielenkiintoisia, hauskoja tai kertovat erikoisista asioista.

whatsApp

Whatsappilla:

Numeroon 050 3500 245

phone

Toimitus, uutisvihjeet:

010 230 8110

email

toimitus@karjalainen.fi