play

Kuuntele: Aitiopaikalla-ohjelmassa puhetta jokkiksesta – Mika Väänänen ja Samuli Kiiskinen kertovat, millainen Ylämyllyllä järjestettävä suosittu EVK-liiga on kuskeille ja kisajärjestäjille

Jarmo Sieviläinen

Joensuun Urheiluautoilijoiden Mika Väänänen ja Samuli Kiiskinen ovat keskustelemassa Karjalaisen verkkosivujen Aitiopaikalla-podcastissa jokamiesluokasta ja tulevana viikonloppuna Ylämyllyllä pidettävistä EVK-liigan kisoista. Kilpailut näkyvät suorina lähetyksinä osoitteessa karjalainen.fi/live.

EVK-liigan ideoija Kiiskinen kilpailee viikonloppuna JoeUA:n Team Veljekset Salon riveissä, ja Väänänen toimii jo 15:nnen kerran kisojen johtajana.
Ohjelmassa käydään läpi etu- ja kardaanivetoisten autojen joukkuekisan perustamisen ja suosion taustat sekä kisojen tärkeä taloudellinen merkitys seuralle.

Kuski Samuli Kiiskinen kertoo, millaista autojen laittoa ja panostusta laji vaatii, ja mikä tekee eron kärkiautojen ja häntäpään välillä.

Mika Väänänen ruotii lajin suosiota ja turvallisuutta sekä taustoittaa kisajärjestelyiden vaatimuksia. Ohjelmassa käydään läpi myös Ylämyllyn moottoriradan tilanne. Tällä hetkellä Liperin kunta käsittelee moottoriradan ympäristölupaa.

– Todennäköisesti kunta myöntää meille ympäristöluvan nyt loppuvuodesta. Yhtä todennäköistä on, että siitä tehdään valitus, ja jatkotoimenpiteitä lähdetään katsomaan jälleen hallinto-oikeudesta, Mika Väänänen toteaa ohjelmassa.

Podcastissa ovat mukana urheilumaailman plussat ja miinukset, joiden tiimoilta autourheilumiehet kertovat ajatuksensa Kimi Räikkösen ja Valtteri Bottaksen F1-urien ajankohtaisista muutoksista.

Ohjelma on kuunneltavissa myös Radio Rexissä keskiviikkoisin kello 18. Radio-ohjelmassa urheiluvieraat kertovat perusteluineen omat suosikkibiisinsä.

Samuli Kiiskinen (vas.) ja Mika Väänänen

Samuli Kiiskinen (vas.) ja Mika Väänänen Kuva: Marko Puumalainen

Mainos alkaa
Mainos päättyy
Mainos alkaa
Mainos päättyy

Aiemmat Aitiopaikalla-podcastit on kuunneltavissa täällä.

uusimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

LÄHETÄ KUVA TAI VIDEO

Näitkö jotain mielenkiintoista? Lähetä kuva! Voit lähettää Karjalaiselle uutiskuvien ja - videoiden lisäksi ajankohtaisia kuvia, jotka ovat hienoja, mielenkiintoisia, hauskoja tai kertovat erikoisista asioista.

phone

Toimitus, uutisvihjeet:

010 230 8110

email

toimitus@karjalainen.fi