Suomen maaperällä karhuja esiintyy eniten Pohjois-Karjalan maakunnassa. Sotinpuron ampuma-alueella tehtiin torstain ja perjantain välisenä yönä karhuhavainto, joten harjoitusjoukkoja kehotetaan valppauteen.
Kirjautuneille
Tämä juttu on maksuton
Pääset lukemaan jutun kirjautumalla tai luomalla maksuttoman tunnuksen.