play

Kuuntele podcast: Joensuun Mailan lukkari Ville Väliaho nauttii, kun saa olla huomion keskipisteenä - näillä konsteilla hän aikoo pysäyttää Jymyn mahtikotiuttajan Roope Korhosen

Jani Leinonen

Joensuun Mailan ja Sotkamon Jymyn välinen puolivälieräsarja miesten Superpesiksessä on kuumimmillaan. JoMan tärkeimpiin pelaajiin lukeutuva lukkari Ville Väliaho kävi keskiviikkona Aitiopaikalla-podcastiin vieraana.

Sotkamon Jymy johtaa ottelusarjaa voitoin 2-1, ja välieräpaikkaan tarvitaan kolme voittoa. Joukkueet kohtaavat seuraavan kerran torstaina kello 17 Joensuussa.

Väliaho, 24, raottaa podcastissa ajatuksiaan siitä, miten hän aikoo sotkea Sotkamon Jymyn tilanteenrakentelua ja jättivireisen lyöjäjokerin Roope Korhosen lyöntipeliä. Roope Korhonen on iskenyt kolmessa pudotuspelissä yhteensä 15 juoksua, joista seitsemän edellisessä pelissä.

- Kannattaa katsoa huomenna minun pelaamista (Joni) Rytköstä ja Roope Korhosta vastaan. Jos siinä onnistun kuten olen ajatellut, pitäisi tulla hyvä lopputulos, Väliaho toteaa.

Mitä siis tarkemmin ottaen kannattaa seurata?

- Syötön korkeutta, syötön rytmiä, syötänkö nopeasti vai hitaalla syöttöliikkeellä ja mihin kohtaan lautasta syötän.

Mainos alkaa
Mainos päättyy
Mainos alkaa
Mainos päättyy
Ville Väliaho nauttii yleisön huomiosta.

Ville Väliaho nauttii yleisön huomiosta. Kuva: Minna Raitavuo

Aiemmat Aitiopaikalla-podcastit on kuunneltavissa täällä.

uusimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

LÄHETÄ KUVA TAI VIDEO

Näitkö jotain mielenkiintoista? Lähetä kuva! Voit lähettää Karjalaiselle uutiskuvien ja - videoiden lisäksi ajankohtaisia kuvia, jotka ovat hienoja, mielenkiintoisia, hauskoja tai kertovat erikoisista asioista.

phone

Toimitus, uutisvihjeet:

010 230 8110

email

toimitus@karjalainen.fi