play

Riistaruokakurssilla perehdyttiin vesilintujen aateliin kuuluvan tavin valmistukseen ja maisteltiin merihanhea

Anita ja Jorma Kärkkäinen pääsivät tekemään riistaruokakurssilla muun muassa tavia serranonkinkulla ja puolukkakastikkeella. He halusivat valita raaka-aineeksi tavin, koska se on arvostettu ja maukas vesilintu.

Anita ja Jorma Kärkkäinen pääsivät tekemään riistaruokakurssilla muun muassa tavia serranonkinkulla ja puolukkakastikkeella. He halusivat valita raaka-aineeksi tavin, koska se on arvostettu ja maukas vesilintu. Kuva: Agata Anttonen

Pia Tervoja

En ole aikaisemmin kokannut merihanhea, mutta ravintolassa sitä on tullut syötyä. Kiva päästä nyt itsekin kokeilemaan sen valmistamista, Teija Wacklin-Nieminen sanoo.