play

Kuuntele Aitiopaikalla-podcast: Kalevan Rastin Siiri, 21, ja Santeri Silvennoinen, 25, suunnistavat Jukolassa ykkösjoukkueissa, Rovaniemellä odottaa pimeä yö – "Yösuunnistusta olen lisännyt harjoittelussa"

Linda Laatikainen

Kalevan Rastin suunnistajasisarukset Siiri, 21, ja Santeri Silvennoinen, 25, vierailivat Karjalaisen Aitiopaikalla-podcastin vieraina. Podcastissa Silvennoiset kertovat viikonloppuna edessä häämöttävästä Napapiiri-Jukolasta, joka järjestetään Rovaniemellä.

Siiri Silvennoinen suunnistaa Venlojen viestissä KR:n ykkösjoukkueessa ja Santeri puolestaan Jukolan viestissä KR:n miesten ykkösjoukkueessa.

Koronatilanteen vuoksi elokuulle siirretyn Napapiiri-Jukolan piti olla jopa kaikkien aikojen valoisin Jukola, mutta nyt suunnistajilla onkin edessään pimeä Rovaniemen yö.

Pimeys on vaikuttanut suunnistajien harjoitteluun, Santeri Silvennoinen kertoo, että yösuunnistusta on pitänyt harjoitella enemmän.

Venlojen viestin avausosuuden juokseva Siiri Silvennoinen lähtee Rovaniemelle innoissaan, sillä Kalevan Rastilla on paras Venlojen viestin joukkue kymmeneen vuoteen.

Podcastissa kuullaan myös Silvennoisten mietteitä kuluneesta kaudesta. Sisaruksilla on läheinen suhde keskenään, sillä Santeri toimii oman suunnistajauran lisäksi myös Siirin valmentajana.

Mainos alkaa
Mainos päättyy
Mainos alkaa
Mainos päättyy
Kalevan Rastin Santeri ja Siiri Silvennoinen tavoittelevat menestystä viikonloppuna Rovaniemellä Jukolan viestissä.

Kalevan Rastin Santeri ja Siiri Silvennoinen tavoittelevat menestystä viikonloppuna Rovaniemellä Jukolan viestissä. Kuva: Minna Raitavuo

Aiemmat Aitiopaikalla-podcastit on kuunneltavissa osoitteessa karjalainen.fi/podcast.

uusimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

LÄHETÄ KUVA TAI VIDEO

Näitkö jotain mielenkiintoista? Lähetä kuva! Voit lähettää Karjalaiselle uutiskuvien ja - videoiden lisäksi ajankohtaisia kuvia, jotka ovat hienoja, mielenkiintoisia, hauskoja tai kertovat erikoisista asioista.

phone

Toimitus, uutisvihjeet:

010 230 8110

email

toimitus@karjalainen.fi