play

Kyösti Kakkonen avoimena Talouden aitiopaikka -ohjelmassa

Kyösti Kakkosen mukaan maksullista arvovalintavaikuttamista on Suomessa tehty iät ja ajat, mutta se on aina kohdistunut tietyille poliittisille tahoille joko ay-liikkeen tai ruotsinkielisten säätiöiden kautta.

Kyösti Kakkosen mukaan maksullista arvovalintavaikuttamista on Suomessa tehty iät ja ajat, mutta se on aina kohdistunut tietyille poliittisille tahoille joko ay-liikkeen tai ruotsinkielisten säätiöiden kautta. Kuva: Anni Karvinen

Karjalainen

Helsingin käräjäoikeus hylkäsi kaikki liikemies Kyösti Kakkosta koskevat lahjussyytteet keskiviikkona. Hän ei odottanutkaan langettavaa tuomiota.

Kakkonen käsittelee Kehittyvien maakuntien Suomea Sanomalehti Karjalaisen Talouden aitiopaikka -ohjelmassa. Normaalia pidempi ja kaksiosainen ohjelma on nähtävissä K5-paikallistelevision ohella myös Karjalaisen nettisivuilla. Ohjelma on kuvattu Kakkosen kotona Pyhäselän rannalla. Kakkonen esittelee ohjelmassa myös suurta designlasikokoelmaansa.

–·KMS:n toiminta-ajatus oli aatteena jalo: tukea puolueista riippumatta kansanedustajaehdokkaita, jotka lupaavat tehdä työtä yrittäjyyden ja koko Suomen hyväksi. Maksullista arvovalintavaikuttamista on Suomessa tehty iät ja ajat, mutta se on aina kohdistunut tietyille poliittisille tahoille joko ay-liikkeen tai ruotsinkielisten säätiöiden kautta, Kakkonen sanoo.