play

HBL: Pohjola-Nordenin ex-pääsihteeriä epäillään satojen tuhansien eurojen väärinkäytöksistä, yhdistys ja säätiö tekevät rikosilmoituksen

STT-Lehtikuva

Pohjola-Nordenissa epäillään sen entisen pääsihteerin Michael Oksasen siirtäneen satoja tuhansia euroja tukisäätiön varoja omille pankkitileilleen, kertoi sunnuntaina. Lehden mukaan kyse on yhteensä 265  650 eurosta. HBL:n mukaan yhdistys ja säätiö tekevät Oksasesta rikosilmoituksen.

Lehti on kertonut aiemmin, että Oksasen epäillään käyttäneen väärin noin 80  000 euroa yhdistyksen varoja.

Oksasen on epäilty myös muun muassa nostaneen perusteettomia kilometrikorvauksia ja ottaneen itselleen autoedun ilman työnantajan lupaa. Oksanen irtisanoutui tehtävästään toukokuussa.

Pohjoismaista yhteistyötä edistävä Pohjola-Norden aloitti maaliskuussa erityistilintarkastuksen rahankäytöstä.

Mainos alkaa
Mainos päättyy
Mainos alkaa
Mainos päättyy

Seuraavaksi Helsingin pormestariksi valittu Juhana Vartiainen (kok.) on Pohjola-Nordenin yhdistyksen ja säätiön puheenjohtaja.

–  Se oli tietysti yllätys. Mutta ehkä ei enää 100-prosenttinen yllätys. Tähän asti olen epäillyt, että hän (Oksanen) on pikkuroisto, mutta nyt on kyse paljon vakavimmista asioista, Vartiainen kertoi HBL:lle.

HBL kirjoitti sunnuntaina julkaistussa jutussaan, ettei se ollut tavoittanut Oksasta.

uusimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Luetuimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

LÄHETÄ KUVA TAI VIDEO

Näitkö jotain mielenkiintoista? Lähetä kuva! Voit lähettää Karjalaiselle uutiskuvien ja - videoiden lisäksi ajankohtaisia kuvia, jotka ovat hienoja, mielenkiintoisia, hauskoja tai kertovat erikoisista asioista.

phone

Toimitus, uutisvihjeet:

010 230 8110

email

toimitus@karjalainen.fi