play

Nordea perustaa Joensuuhun uuden kehittämisyksikön

Nordean mukaan Joensuuhun perustettavassa yksikössä keskitytään erityisesti verkko- ja mobiilipankin kehittämiseen.  LEHTIKUVA / JUSSI NUKARI

Nordean mukaan Joensuuhun perustettavassa yksikössä keskitytään erityisesti verkko- ja mobiilipankin kehittämiseen. LEHTIKUVA / JUSSI NUKARI

STT-Lehtikuva

Finanssikonserni Nordea kertoo perustavansa Joensuuhun uuden digitaalisten palveluiden kehittämisyksikön. Yhtiöllä on jo vastaavat yksiköt Helsingissä ja Oulussa.

Nordean mukaan Joensuuhun perustettavassa yksikössä keskitytään erityisesti verkko- ja mobiilipankin kehittämiseen. Pankki arvioi, että Joensuussa kehitettävät palvelut vaikuttavat suoraan miljoonien asiakkaiden päivittäisiin pankkipalveluihin.

–  Itä-Suomi on meille strateginen valinta. Uskomme, että alueen korkeakoulujen avulla voimme kasvattaa myös tulevaisuuden it-osaajia, kertoo Nordean digitaalisia palveluita kehittävän yksikön johtaja Teppo Jansson tiedotteessa.

Mainos alkaa
Mainos päättyy
Mainos alkaa
Mainos päättyy

Itä-Suomessa on hänen mukaansa suhteellisesti vähän tarjolla korkeatasoisia it-alan työpaikkoja. Nordea odottaa, että pankin vahvalle brändille löytyy osaajien keskuudessa tilausta.

Joensuun yksikön on määrä työllistää 30–50 henkilöä. Helsingin ja Oulun yksiköissä on töissä yhteensä reilut 250 ihmistä.

Nordealla on Joensuussa pankin muissa tehtävissä 50 hengen organisaatio. Yhteensä Nordea työllistää Suomessa noin 6  400 henkilöä.

uusimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

LÄHETÄ KUVA TAI VIDEO

Näitkö jotain mielenkiintoista? Lähetä kuva! Voit lähettää Karjalaiselle uutiskuvien ja - videoiden lisäksi ajankohtaisia kuvia, jotka ovat hienoja, mielenkiintoisia, hauskoja tai kertovat erikoisista asioista.

phone

Toimitus, uutisvihjeet:

010 230 8110

email

toimitus@karjalainen.fi