play

Telia aloittaa muutosneuvottelut, yli sata työpaikkaa vaakalaudalla

STT-Lehtikuva

Teleyhtiö Telia aloittaa muutosneuvottelut, jotka voivat johtaa yli sadan työtehtävän päättymiseen, kertoo viestintä- ja yhteiskuntasuhdejohtaja Leena Lie sähköpostiviestissä STT:lle.

Neuvottelujen piirissä on noin 800 ihmistä ja ne koskevat Lien mukaan infrastruktuuri-liiketoimintaa, Common Products and Services- yksikköä sekä osaa Suomen tukitoiminnoista. Lie kertoo, että neuvotteluihin sisältyy suunnitelmia organisaatiomuutoksista, tehtävien päättymisistä ja uusien tehtävien avaamisesta.

–  Päättyviä tehtäviä on reilu sata ja uusia avautuu useita kymmeniä. Luvut täsmentyvät neuvottelujen aikana, Lie kirjoittaa.

Neuvotteluesitykset annettiin maanantaina. Telia työllistää Suomessa yhteensä noin 4  000 ihmistä. Lie kertoo, että vastaavat neuvottelut on käynnistetty myös Ruotsissa ja Norjassa.

Mainos alkaa
Mainos päättyy
Mainos alkaa
Mainos päättyy

Telia kertoi uusimmassa tulosjulkistuksessaan lokakuussa, että sen näkymät ovat heikentyneet energian kallistumisen ja korkojen nousun takia. Telia laski sen vuoksi näkymiään viime vuoden ja tämän vuoden käyttökatteesta. Telia julkaisee viime vuoden tilinpäätöksensä ensi viikon torstaina.

Muutosneuvotteluista kertoi aiemmin Helsingin Sanomat.

uusimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Luetuimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

LÄHETÄ KUVA TAI VIDEO

Näitkö jotain mielenkiintoista? Lähetä kuva! Voit lähettää Karjalaiselle uutiskuvien ja - videoiden lisäksi ajankohtaisia kuvia, jotka ovat hienoja, mielenkiintoisia, hauskoja tai kertovat erikoisista asioista.

whatsApp

Whatsappilla:

Numeroon 050 3500 245

phone

Toimitus, uutisvihjeet:

010 230 8110

email

toimitus@karjalainen.fi