play

Posti ilmoitti jälleen isoista muutosneuvotteluista – saattaa vähentää jopa 250 työntekijää

Kuva: Emmi Korhonen

STT

Posti aloittaa muutosneuvottelut, joiden arvioidaan johtavan enintään 250 työntekijän vähentämiseen. Yhtiö kertoo suunnittelevansa muutoksia osoitteettomien mainosten ja ilmaislehtien palveluihin sekä Tampereen postikeskuksen toimintaan.

Posti aikoo poistaa palveluistaan osoitteettomat mainosjakelut ja muut massapostitukset kuten ilmaislehtien jakelun ensi vuoden alusta alkaen. Nämä muutokset voivat Postin arvion mukaan johtaa enintään 130 työntekijän karsimiseen.

Posti perustelee ratkaisuja sillä, että koteihin jaettavien mainosten ja osoitteettomien ilmaislehtien määrät ovat jo pitkään vähentyneet. Mainos- ja ilmaisjakelukiellot ovat yleistyneet, ja mainonta on siirtynyt yhä enemmän digitaalisiin kanaviin.

–  Meidän on keskityttävä palveluihin, jotka ovat asiakkaillemme tehokkaita ja merkityksellisiä sekä tukevat kannattavaa liiketoimintaa, sanoo Postin postipalveluiden johtaja Yrjö Eskola tiedotteessa.

Mainos alkaa
Mainos päättyy
Mainos alkaa
Mainos päättyy

Tampereen Multisillassa sijaitsevan postikeskuksen osalta Posti kertoo suunnittelevansa toiminnan uudelleenorganisointia. Yhtiö aikoo investoida uusiin postinkäsittelyä tehostaviin lajittelukoneisiin ja keskittää koneellisen postinkäsittelyn Helsinkiin.

Posti sanoo, että se haluaa parantaa Tampereen postikeskuksen kykyä vastata verkkokauppa-asiakkaiden tarpeisiin.

Tampereen postikeskuksen muutosten arvioidaan johtavan enintään 120 työntekijän vähennykseen. Lisäksi keskuksen virallinen nimi on tarkoitus vaihtaa Tampereen logistiikkakeskukseksi.

Posti ilmoitti edellisen kerran laajojen muutosneuvottelujen alkamisesta huhtikuun puolivälissä. Tuolloin alkaneet neuvottelut koskevat Posti Kuljetus Oy:n kuljetus- ja terminaalitehtävien työntekijöitä. Nämä muutosneuvottelut voivat johtaa enintään 295 työtehtävän karsimiseen.

Mainos alkaa
Mainos päättyy
Mainos alkaa
Mainos päättyy

Posti työllistää Suomessa noin 15  000 ihmistä.

uusimmat

Tarinat

Tarinat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Luetuimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

LÄHETÄ KUVA TAI VIDEO

Näitkö jotain mielenkiintoista? Lähetä kuva! Voit lähettää Karjalaiselle uutiskuvien ja - videoiden lisäksi ajankohtaisia kuvia, jotka ovat hienoja, mielenkiintoisia, hauskoja tai kertovat erikoisista asioista.

whatsApp

Whatsappilla:

Numeroon 050 3500 245

phone

Toimitus, uutisvihjeet:

010 230 8110

email

toimitus@karjalainen.fi