Perjantai, 25.9.2020 
Kullervo
Autot - uutiset

Autokaupan näyttelyviikonloppu alkoi vilkkaana Joensuussa

  • Karjalainen
  • Juha Inkinen
Minulla ei ole ikinä ollut Toyotaa, kertoi ylämyllyläinen Marko Pitkänen. Minulla ei ole ikinä ollut Toyotaa, kertoi ylämyllyläinen Marko Pitkänen.

Joensuun autokauppojen näyttelyviikonloppu houkutteli liikkeisiin runsaasti asiakkaita lauantaina. Viime vuosi oli autokaupalle valtakunnallisesti pitkästä aikaa selkeän kasvun vuosi, ja lievää kasvua odotetaan myös tälle vuodelle.

- Oikein hyvät näkymät, kommentoi Avain Vaunun myyntipäällikkö Pasi Räsänen, jonka myymälästä "perhepirssiä" katseli joensuulainen Marko Kähkönen.

- Erittäin vilkas päivä. Tiettyä varovaisuutta vielä on, mutta parempaan kohti ollaan menossa, totesi Delta Auton Joensuun autotalon päällikkö Pertti Nylund.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

Autotalo Hartikaisen myyntipäällikkö Juha Kukkonen uskoi, että talvinäyttely antaa suuntaa koko vuoden kaupankäynnille. Hän iloitsi, että asiakkaita oli ovella jo vähän ennen avautumista.

Hallitus avaa autoverosuunnitelmiaan torstaina. Kukkonen sanoi, että olipa päätös mikä tahansa, niin tärkeintä on, että pitävä päätös tehdään.

Katselukierroksella ollut tohmajärveläinen asiakas Juha Koljonen kertoi, että pari kertaa autokaupat ovat myös syntyneet katselukierroksella. Häntä kiinnostaa C-sarjan Mersu.

Ylämyllyläinen Marko Pitkänen istahti uuden Toyota C-HR:n rattiin, joka oli paraatipaikalla O.K. Autotalon ovensuussa. Hän kertoi vaihtavansa kakkosautoa ykkösautoksi ja suunnitteli kiertävänsä useita liikkeitä.

Talvinäyttely jatkuu sunnuntaina.

Kiinnostuitko? Klikkaa ja kokeile Digi-Karjalaista 1€ 1 kuukausi