Keskiviikko, 23.9.2020 
Minja, Miisa, Mielikki
Miumaun Kotkotuksia

Farkkuliivien juhlaa Ilosaarirockissa

  • Mia Rouvinen

Viikonloppuna oli ilo huomata, etten suinkaan ollut ainoa, joka oli valinnut rokkiasunsa osaksi farkkuliivin. Monenlaista liiviä ehti parissa päivässä nähdä, mutta yhteistä suurimmalle osalle niistä oli tietenkin erilaiset niitit sekä kangas- ja rintamerkit.

Osa liiveistä oli rokkiviikolla tehtyjä, kuten omani (kuvagalleriassa neljäntenä), mutta osasta näki, että ne ovat olleet käytössä jo kauan ja muotoituneet  pikkuhiljaa viikonlopun kuosiinsa. Selkälippuja, mustalla tussilla tehtyjä tekstauksia ja rintanappien viestejä oli mukava bongailla.

Oma liiviprojektini oli kiintoisa, sillä tummasta takista leikattu liivi ei meinannut vaaleta millään, vaikka liotin sitä kuinka kloriittiliemessä. Sen verran väri sentään vaaleni ja kuosi kulahti, että vanhasta t-paidasta leikkaamani Ilosaarirock-tekstilogo erottui selästä mukavasti. Selkään ompelin myös pari pientä virkattua kukkaa, jotka eivät kuvassa tosin juurikaan näy.

Kuvagalleriassa muutamia lauantaina vastaantulleita farkkuliivi-ihmisiä. Kiitos kaikille, ja pitäkää liivistänne huolta rokin jälkeekin - se on oiva vaatekappale, joka suojaa myös auringolta. Erityiskiitokset O. Hirvoselle (gallerian miniliivimies) nopeasti väläytetystä rockilmeestä.
 

Kiinnostuitko? Klikkaa ja kokeile Digi-Karjalaista 1€ 1 kuukausi