Keskiviikko, 12.5.2021 
Lotta

Mitä juhlitte? Kerro tapahtumasta Juhlatuulella-palstalla

Voit lähettää lyhyen jutun ja kuvan tapahtumasta Karjalaiseen. Juttuja julkaistaan Karjalaisen verkkosivuilla. Osa jutuista voidaan julkaista myös painetussa Karjalaisessa osana Juhlatuulella-juttusarjaa. Karjalaisen toimitus tarkastaa kaikki lähetetyt jutut ja muokkaa niitä tarvittaessa. Myös lähetettyjä kuvia saatetaan muokata. Jutuista tai kuvista ei lähtökohtaisesti makseta palkkioita.

Jos kuvassa tai jutussa on sopimatonta sisältöä tai niiden teknisessä laadussa on merkittäviä ongelmia, aineistoa ei julkaista. Lähtökohta kuitenkin on, että kaikki hyviä tapoja noudattavat kuvat ja jutut julkaistaan verkkopalvelussa. Saat lähettää ainoastaan tekstiä ja kuvia, joihin sinulla on tekijänoikeudet. Lähettämiseen täytyy myös olla kuvissa mahdollisesti esiintyvien henkilöiden lupa. Julkisella paikalla kuvissa esiintyvien ihmisten suostumusta ei tarvita. Lähettäjä luovuttaa aineiston Pohjois-Karjalan Kirjapaino Oyj:lle jatkuvalla julkaisuoikeudella. Sanomalehti Karjalainen pidättää oikeudet muutoksiin sekä olla julkaisematta kuvia. Tekijänoikeudet säilyvät kuvan lähettäjällä.

Tietojasi voidaan käyttää Sanomalehti Karjalaisen ja sen tytärmedioiden sekä niiden yhteistyökumppaneiden suoramarkkinointilähetyksissä. Jos tietojasi ei saa käyttää, ota yhteyttä osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.. Liitä mukaan nimi- ja osoitetietosi sekä matkapuhelinnumerosi. Osoitteettomia yhteydenottoja ei käsitellä.

Kiinnostuitko? Klikkaa ja kokeile Digi-Karjalaista 1€ 1 kuukausi