Torstai, 19.9.2019 
Reija
Koti ja perhe TILAAJILLE

Satuhetket ovat tärkeitä, koska rauhoittumisen paikkoja on vähän

  • Milja Kungas
  • Sami Kuusivirta
Tuoriniemen perheessä luetaan paljon satuja ja lasten kuvakirjoja. Välillä luetaan niin monta kirjaa peräkkäin, että perheenjäsenet yksi toisensa jälkeen nukahtavat. Tapio, Jouko ja Seppo lukevat Netta-äidin kanssa Peter-isän lapsuuden Suurta autokirjaa, joka on yksi poikien suosikeista. Tuoriniemen perheessä luetaan paljon satuja ja lasten kuvakirjoja. Välillä luetaan niin monta kirjaa peräkkäin, että perheenjäsenet yksi toisensa jälkeen nukahtavat. Tapio, Jouko ja Seppo lukevat Netta-äidin kanssa Peter-isän lapsuuden Suurta autokirjaa, joka on yksi poikien suosikeista.

Satusetä Topeliuksen syntymästä on 200 vuotta. Perinteinen satukirja puoltaa paikkaansa nykyarjessakin. Sadun avulla lapsi voi käsitellä myös vaikeita asioita, kuten kuolemaa.

Netta Tuoriniemen lempisatu oli lapsena Bremenin soittoniekat. Nyt asikkalalainen Tuoriniemi lukee satuja ja kuvakirjoja kolmelle lapselleen, välillä monta kertaa päivässä. Vanhatkin sadut, kuten Saapasjalkakissa, Pinokkio tai Kultakutri ja kolme karhua, ovat tulleet tutuiksi.
Tutustu 5e viisi viikkoa Lue juttu hintaan 0,95 eur

Voit lukea tämän artikkelin, jos olet Karjalaisen tilaaja.