Tiistai, 20.11.2018 
Jalmari, Jari
Matkailu

Vaarojen Maraton jäi ilman matkailupalkintoa

  • Karjalainen
Kolin kansallispuistossa ja sen tuntumassa lokakuussa juostava ja pyöräiltävä Vaarojen Maraton oli ehdolla Suomalainen matkailupalkinto -finaalissa. Yleisöäänestyksen tulos julkistettiin tänään Matka 2014 -messuilla Helsingissä. Voittajaksi neljän finalistin joukosta nousi Ravintolapäivä.

Suomalainen matkailupalkinto -kilpailussa etsittiin sellaista henkilöä, yritystä, kohdetta tai tapahtumaa, joka elämyksellisyydellään, laadukkuudellaan ja omaperäisyydellään kannustaa matkailualaa kehittämään uudenlaisia palveluita.

-  Vaarojen Maraton oli kilpailun ehdokkaana piristävä ja erilainen. Tapahtuma yhdistää uudenlaisella tavalla matkailun ja urheilun. Vapaaehtoisvoimin järjestettävä tapahtuma tuo erilaisia matkailijoita alueelle ja luo täysin uusia mahdollisuuksia matkailubisneksen kehittämiseen, kommentoi Matkamessujen tiedottaja Riikka Luomanpää Messukeskuksesta.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

Finalistien äänimääriä ei paljastettu julkisuuteen. Vaarojen Maraton sai kuitenkin laajalti tukea ja kannustusta yleisöäänestyksen ajan.

  • Kuuntele Iskelmä Rexiä verkossa
  • Kuuntele Radio City Joensuuta verkossa