Perjantai, 14.12.2018 
Jouko

Missä kohtaa Karjalaisen näköislehteä joulutontut Elli ja Eelis piileksivät? - Etsi ja voita!

  • Kristiina Viitanen
  • Jusa Hämäläinen
Tontut Elli ja Eelis seikkailevat joulukuun aikana Karjalaisen näköislehden sivuilla. Tontut Elli ja Eelis seikkailevat joulukuun aikana Karjalaisen näköislehden sivuilla.

Karjalaisen näköislehdessä seikkailee joulukuun 1. päivästä lähtien jouluaattoon asti jokaisena päivänä kaksi tonttua: Elli ja Eelis. Tontut voivat kurkkia niin uutissivuilta kuin mielipidesivuiltakin, urheilu-uutisten keskellä tai kulttuurisivuilla. Ne piileksivät siellä ihan vain siksi, että sinä ne sieltä löytäisit!

Ja löydäthän sinä, kun olet Karjalaisen tilaaja ja pääset näköislehteen käsiksi jokaisena päivänä. Kun olet nämä pienet joulun odottajamme löytänyt, niin kerro meille, millä sivulla ne touhuilivat. Arvomme joka päivä yhden tuotepalkinnon tontut löytäneelle vastaajalle!

Homma menee niin, että kun olet löytänyt tontut, niin lähetä meille kello 12 mennessä tieto, miltä sivuilta tontut löysit. Löydät vastauslomakkeen 1. joulukuuta lähtien tältä sivulta, johon voi palata sen jälkeen aina uudestaan suoraan osoitteella www.karjalainen.fi/tonttu.

Lähettämällä lomakkeen hyväksyt, että yhteystietosi tallennetaan tämän kilpailun ajaksi. Yhteystietoja käytetään vain arvottavien palkintojen lähettämiseen.

Voit lähettää vastauksesi myös sähköpostilla osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.. Laita vastaukseesi mukaan yhteystietosi, niin olet mukana päivittäisen tuotepalkinnon arvonnassa. Vastaus pitää lähettää kello 12 mennessä.

Karjalaisen näköislehti on sisällöltään täsmälleen samanlainen kuin painettu Karjalainen - paitsi nyt siellä on kaksi tonttua enemmän. Näköislehteen pääsee verkkosivuilta kohdasta "Lue näköislehteä" tai Karjalaisen mobiilisovelluksella. Ensimmäisellä kerralla siihen pitää rekisteröityä osoitteessa www.karjalainen.fi/rekisteröidy.

Tuotepalkintojen voittajat:

13.12.: Jukka Vänskä

Tontut olivat sivuilla A19 ja B10.

12.12.: Asko Kuiri

Tontut olivat sivuilla A20 ja B10.

11.12.: Anssi Jumppanen

Tontut olivat sivuilla A18 ja B1. 

10.12.: Maire Pennanen

Tontut olivat sivuilla B4 ja C1.

9.12.: Sirpa Puumalainen

Tontut olivat sivuilla B4 ja C10.

8.12.: Elsa Vanninen

Tontut olivat sivuilla A13 ja B 13.

7.12.: Marita Lehikoinen

Tontut olivat sivuilla A7 ja B1.

6.12.: Riitta Pennanen

Tontut olivat sivuilla A20 ja B12.

5.12.: Annikka Mononen

Tontut olivat sivuilla B6 ja B14.

4.12.: Arja Koffert

Tontut olivat sivuilla A24 ja B8.

3.12.: Arja Piirainen

Tontut olivat sivulla A14 ja B8.

2.12.: Urpo Kuivalainen

Tontut olivat sivuilla B7 ja C7. 

1.12.: Ritva Lievonen

Ensimmäisen päivän lehdestä löytyi vain Eelis-tonttu sivulta A15. Seuraavina päivinä toivottavasti Ellikin uskaltautuu lehden sivuille!

  • Kuuntele Iskelmä Rexiä verkossa
  • Kuuntele Radio City Joensuuta verkossa