play

Mediat: Israelin iskussa kuoli ainakin kolme ulkomaalaista avustustyöntekijää Deir al-Balahin kaupungissa

Ainakin kolme ulkomaalaista avustustyöntekijää, yksi palestiinalainen ja toistaiseksi tuntemattoman maan kansalainen kuolivat Israelin asevoimien iskussa Deir al-Balahin kaupungissa, kertovat Reuters ja al-Jazeera. Kuva kaupungista Israelin tekemien iskujen jälkeen 31. maaliskuuta.

Ainakin kolme ulkomaalaista avustustyöntekijää, yksi palestiinalainen ja toistaiseksi tuntemattoman maan kansalainen kuolivat Israelin asevoimien iskussa Deir al-Balahin kaupungissa, kertovat Reuters ja al-Jazeera. Kuva kaupungista Israelin tekemien iskujen jälkeen 31. maaliskuuta. Kuva: AFP / LEHTIKUVA

STT

Ainakin kolme ulkomaalaista avustustyöntekijää, yksi palestiinalainen ja toistaiseksi tuntemattoman maan kansalainen kuolivat Israelin asevoimien iskussa Deir al-Balahin kaupungissa, kertovat Reuters ja al-Jazeera.

Tapettujen ulkomaalaisten joukossa ovat ainakin puolalainen, brittiläinen ja australialainen avustustyöntekijä. He työskentelivät World Central Kitchen -avustusjärjestölle, joka on tuonut ruokaa Gazan alueelle maaliskuusta asti. Australian pääministeri Anthony Albanese vahvisti varhain tiistaina, että yksi kuolleista on australialainen.

Järjestön perustaja Jose Andres kertoi X:ssä surevansa sydän särkyneenä ihmisten kuolemia.

Israelin asevoimat kertoi lausunnossaan, että se on aloittanut tutkinnan iskusta.

Mainos alkaa
Mainos päättyy
Mainos alkaa
Mainos päättyy

Kyseessä on al-Jazeeran mukaan todennäköisesti ensimmäinen kerta, kun ulkomaalaisia avustustyöntekijöitä kuoli Gazassa sodan alkamisen jälkeen.

uusimmat

Tarinat

Tarinat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Luetuimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

LÄHETÄ KUVA TAI VIDEO

Näitkö jotain mielenkiintoista? Lähetä kuva! Voit lähettää Karjalaiselle uutiskuvien ja - videoiden lisäksi ajankohtaisia kuvia, jotka ovat hienoja, mielenkiintoisia, hauskoja tai kertovat erikoisista asioista.

whatsApp

Whatsappilla:

Numeroon 050 3500 245

phone

Toimitus, uutisvihjeet:

010 230 8110

email

toimitus@karjalainen.fi