play

Yksi kuoli ampumisessa Kööpenhaminassa

STT

Yksi ihminen on kuollut ampumisessa Kööpenhaminassa Christianiassa, kertoo paikallinen poliisi. Lisäksi neljän ihmisen kerrotaan haavoittuneen.

Haavoittuneista yhden tilan poliisi sanoo olevan kriittinen mutta vakaa. Muut haavoittuivat lievästi.

Kuolonuhri on 30-vuotias mies, jonka poliisi kuvailee olevan tunnettu moottoripyöräjengipiireissä.

Poliisi kertoo etsivänsä kahta ampumisesta epäiltyä, joiden se sanoo paenneen paikalta ampumisen jälkeen. Lisäksi poliisi kertoo ottaneensa kaksi ihmistä kiinni Christianiassa ja selvittävänsä, oliko näillä osallisuutta ampumisessa.

Poliisin mukaan ampumisen syynä ovat mahdollisesti jengien väliset kiistat, jotka saattavat liittyä alueella käytävään huumekauppaan.

Poliisi on eristänyt laajan alueen tapahtumapaikalla. Tieto ampumisesta tuli illalla puoli kahdeksan tienoilla paikallista aikaa.

Martin Kajberg Kööpenhaminan poliisista kertoi aiemmin illalla, että poliisi työskentelee paikalla intensiivisesti ja selvittää, mitä on tapahtunut.

Ruotsalaisen uutistoimisto TT:n mukaan Christianian asukkaat ovat vaatineet, että poliisi lopettaisi alueella avoimesti käytävän huumekaupan. Poliisi on sanonut rikollisjärjestöjen otteiden viime aikoina koventuneen alueella.

uusimmat

Tarinat

Tarinat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Luetuimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

LÄHETÄ KUVA TAI VIDEO

Näitkö jotain mielenkiintoista? Lähetä kuva! Voit lähettää Karjalaiselle uutiskuvien ja - videoiden lisäksi ajankohtaisia kuvia, jotka ovat hienoja, mielenkiintoisia, hauskoja tai kertovat erikoisista asioista.

whatsApp

Whatsappilla:

Numeroon 050 3500 245

phone

Toimitus, uutisvihjeet:

010 230 8110

email

toimitus@karjalainen.fi