play

Brasilian väistyvä presidentti Jair Bolsonaro lähti Floridaan juuri ennen seuraajansa virkaanastujaisia

STT-Lehtikuva

Brasilian väistyvä presidentti Jair Bolsonaro matkusti perjantaina Brasiliasta Floridaan vain kaksi päivää ennen kuin hänen seuraajansa, vasemmistolainen Luiz Inacio Lula da Silva vannoo virkavalansa.

Presidentinkanslia ei kertonut, minkä vuoksi ja kuinka pitkäksi aikaa Bolsonaro poistui maasta.

Bolsonaro hävisi taannoiset presidentinvaalit niukasti: Lula sai 50,9 prosenttia annetuista äänistä ja Bolsonaro 49,1 prosenttia. Bolsonaro ei ole virallisesti tunnustanut tappiotaan.

–  Ainakin olemme viivyttäneet Brasilian romahtamista vasemmiston pahuuden ideologiaan neljällä vuodella, Bolsonaro sanoi puhuessaan sadoille kannattajilleen, jotka ovat vaatineet armeijaa estämään Lulan nousun presidentiksi.

Mainos alkaa
Mainos päättyy
Mainos alkaa
Mainos päättyy

Bolsonaron ei uskota saapuvan paikalle Lulan virkaanastujaisiin, vaikka protokolla niin vaatisi. Virkaatekevänä presidenttinä toimii nyt varapresidentti Hamilton Mourao, joka myös pitää presidentin puheen lauantaina, kertoi valtiollinen RNR-kanava.

uusimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Luetuimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

LÄHETÄ KUVA TAI VIDEO

Näitkö jotain mielenkiintoista? Lähetä kuva! Voit lähettää Karjalaiselle uutiskuvien ja - videoiden lisäksi ajankohtaisia kuvia, jotka ovat hienoja, mielenkiintoisia, hauskoja tai kertovat erikoisista asioista.

whatsApp

Whatsappilla:

Numeroon 050 3500 245

phone

Toimitus, uutisvihjeet:

010 230 8110

email

toimitus@karjalainen.fi