play

Lisää kuolleita löydetty Kenian uskontokultin jäljiltä – uhreja jo lähes 200

Lahkopastori Paul Nthenge Mackenzien on syytettynä oikeudenkäynnissä, koska hänen uskotaan kertoneen seurakuntalaisilleen, että itsensä näännyttämällä pääsee suoraan Jeesuksen luokse.

Lahkopastori Paul Nthenge Mackenzien on syytettynä oikeudenkäynnissä, koska hänen uskotaan kertoneen seurakuntalaisilleen, että itsensä näännyttämällä pääsee suoraan Jeesuksen luokse. Kuva: Simon Maina

STT-Lehtikuva

Viranomaiset ovat löytäneet Itä-Afrikan Keniassa uskonnollisen kultin jäljiltä ainakin 29 ruumista lisää. Joukkohaudoista on löydetty nyt yhteensä 179 kuollutta, joista ainakin osan uskotaan näännyttäneen itsensä nälkään.

Suurin osa kuolleista on lapsia. Haudat on löydetty Shakaholan metsästä läheltä Malindin rannikkokaupunkia.

Poliisi uskoo, että suurin osa kuolleista on ollut lahkopastori Paul Nthenge Mackenzien seuraajia. Hän on syytettynä oikeudenkäynnissä, koska hänen uskotaan kertoneen seurakuntalaisilleen, että itsensä näännyttämällä pääsee suoraan Jeesuksen luokse. Joidenkin uhrien arvioidaan kuitenkin kuolleen väkivaltaisesti.

Poliisin oikeuteen jättämän asiakirjan mukaan joiltakin ruumiilta puuttuu elimiä. Tutkittavana on myös teoria, jonka mukaan kultti olisi myynyt ihmiselimiä hyvin koordinoidussa operaatiossa.

Mainos alkaa
Mainos päättyy
Mainos alkaa
Mainos päättyy

uusimmat

Tarinat

Tarinat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Luetuimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

LÄHETÄ KUVA TAI VIDEO

Näitkö jotain mielenkiintoista? Lähetä kuva! Voit lähettää Karjalaiselle uutiskuvien ja - videoiden lisäksi ajankohtaisia kuvia, jotka ovat hienoja, mielenkiintoisia, hauskoja tai kertovat erikoisista asioista.

whatsApp

Whatsappilla:

Numeroon 050 3500 245

phone

Toimitus, uutisvihjeet:

010 230 8110

email

toimitus@karjalainen.fi