play

Serbian epäilty joukkoampuja saatiin kiinni

Kuva: Lehtikuva

STT–AFP

Serbiassa poliisi on ottanut kiinni miehen, jonka epäillään ampuneen kahdeksan ihmistä ja haavoittaneen kolmeatoista myöhään eilen maan pääkaupungin Belgradin eteläpuolella.

Hyökkääjä ampui ihmisiä automaattiaseella liikkuvasta ajoneuvosta kolmessa eri kylässä ja pakeni paikalta. Epäilty ampuja saatiin kiinni Kragujevacissa maan keskiosassa, kertoo maan media.

Noin 600 poliisia ja sotilasta etsi 21-vuotiasta epäiltyä Mladenovacista ja sen ympäristöstä, noin 60 kilometriä Belgradista etelään.

Malo Orasjen ja Dubonan kyliin johtavat tiet oli aamulla suljettu, ja viranomaiset kävivät läpi ympäristön metsäalueita. Etsinnöissä oli mukana myös helikopteri.

Serbian sisäministeri Bratislav Gasic kutsui aamulla joukkoampumista terroriteoksi.

Joukkoampuminen tapahtui vain päivä sen jälkeen, kun kahdeksan oppilasta ja yksi vartija kuoli kouluampumisessa Belgradissa. Serbiassa alkoi perjantaina kolmen päivän suruaika kouluampumisen uhrien muistoksi.

Joukkoampumiset ovat olleet erittäin harvinaisia Serbiassa, vaikka maassa on runsaasti aseita. Serbian presidentti Aleksandar Vucic vaati keskiviikon kouluampumisen jälkeen aselakien kiristämistä sekä kahden vuoden taukoa uusien aseenkatolupien myöntämiseen.

Mainos alkaa
Mainos päättyy
Mainos alkaa
Mainos päättyy

uusimmat

Tarinat

Tarinat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Luetuimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

LÄHETÄ KUVA TAI VIDEO

Näitkö jotain mielenkiintoista? Lähetä kuva! Voit lähettää Karjalaiselle uutiskuvien ja - videoiden lisäksi ajankohtaisia kuvia, jotka ovat hienoja, mielenkiintoisia, hauskoja tai kertovat erikoisista asioista.

whatsApp

Whatsappilla:

Numeroon 050 3500 245

phone

Toimitus, uutisvihjeet:

010 230 8110

email

toimitus@karjalainen.fi