play

EU:n ulkoministerit pohtivat lisäpakotteita ylimääräisessä kokouksessa New Yorkissa

STT-Lehtikuva

EU:n ulkoministerit kokoontuvat keskiviikkona ylimääräiseen kokoukseen YK:n yleiskokouksen yhteydessä New Yorkissa. Aiheena on Venäjän presidentin Vladimir Putinin puhe ja sitä seurannut rajoitettu liikekannallepano Venäjällä sekä Putinin verhotut uhkaukset ydinaseiden käytöstä.

Euroopan komission puheenjohtaja Ursula von der Leyen sanoi ennen kokousta uutiskanava CNN:n haastattelussa Putinin puheen vaativan sitä, että EU keskustelee uusista pakotteista.

Euroopan unionin ulkopoliittinen edustaja Josep Borrell sanoi kokouksessa keskusteltavan siitä "miten jatkamme sotilaallista tukeamme Ukrainalle ja Venäjän painostamista".

–  Kysymys pakotteista tulee varmasti olemaan pöydällä, Borrell jatkoi.

Mainos alkaa
Mainos päättyy
Mainos alkaa
Mainos päättyy

Borrell palasi vielä Putinin puheen verhottuun uhkaukseen mahdollisesta ydinaseiden käytöstä.

–  Ydinaseilla uhkaaminen muodostaa todellisen vaaran koko maailmalle, ja kansainvälisen yhteisön on reagoitava tämän uhan edessä. Putin yrittää pelotella Ukrainaa ja kaikkia sitä tukevia maita. Hän tulee epäonnistumaan, Borrell vakuutti.

uusimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Luetuimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

LÄHETÄ KUVA TAI VIDEO

Näitkö jotain mielenkiintoista? Lähetä kuva! Voit lähettää Karjalaiselle uutiskuvien ja - videoiden lisäksi ajankohtaisia kuvia, jotka ovat hienoja, mielenkiintoisia, hauskoja tai kertovat erikoisista asioista.

phone

Toimitus, uutisvihjeet:

010 230 8110

email

toimitus@karjalainen.fi