play

Ex-kongressiedustaja yli 50 vuodeksi vankilaan aviomiehen murhan tilaamisesta Brasiliassa

STT-Lehtikuva

Tunnettu ex-kongressiedustaja on saanut Brasiliassa yli 50 vuoden tuomion miehensä murhan tilaamisesta. Flordelis dos Santos de Souzan aviomies ammuttiin, kun hän oli palaamassa kotiinsa Rion liepeillä vuonna 2019.

Pelkästään nimeä Flordelis käyttänyt ex-kongressiedustaja ja hänen miehensä pastori Anderson Do Carmo olivat perustaneet yhdessä kirkon. He tulivat tunnetuksi myös valtavasta lapsimäärästään, sillä heillä oli yli 50 lasta, joista valtaosa oli adoptoituja.

Oikeuden mukaan Flordelis oli ennen murhan järjestämistä yrittänyt useita kertoja myrkyttää miehensä.

Itse murhasta tuomittiin jo aikaisemmin tänä vuonna Flordelisin biologinen poika, jonka oikeus katsoi ampuneen Do Carmon. Yksi Flordelisin adoptiopojista sai niin ikään seitsemän vuoden tuomion murha-aseen hankkimisesta.

Mainos alkaa
Mainos päättyy
Mainos alkaa
Mainos päättyy

Veriteon motiivina oli oikeuden mukaan halu päästä käsiksi pariskunnan rahoihin, joiden käyttöä Do Carmo valvoi hyvin tarkasti.

uusimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Luetuimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

LÄHETÄ KUVA TAI VIDEO

Näitkö jotain mielenkiintoista? Lähetä kuva! Voit lähettää Karjalaiselle uutiskuvien ja - videoiden lisäksi ajankohtaisia kuvia, jotka ovat hienoja, mielenkiintoisia, hauskoja tai kertovat erikoisista asioista.

whatsApp

Whatsappilla:

Numeroon 050 3500 245

phone

Toimitus, uutisvihjeet:

010 230 8110

email

toimitus@karjalainen.fi