play

Keskusta haluaa liberaalit mukaan mahdolliseen hallitussopuun Ruotsissa

Pääministeri Stefan Löfvenin hallitus kaatui maanantaina juuri kysymykseen mahdollisesta vuokrasääntelyn purkamisesta.  LEHTIKUVA / AFP

Pääministeri Stefan Löfvenin hallitus kaatui maanantaina juuri kysymykseen mahdollisesta vuokrasääntelyn purkamisesta. LEHTIKUVA / AFP

STT-Lehtikuva

Ruotsissa pallo uuden hallituksen muodostamisesta siirtyi keskiviikkona liberaaleille, kun keskustan puheenjohtaja Annie Lööf kertoi Dagens Nyheterin haastattelussa, että puolue voi luopua vaatimuksestaan markkinavuokrista, koska sille ei ole tukea valtiopäivillä.

Lööf sanoi myöhemmin uutistoimisto TT:n haastattelussa, että sopu uudesta hallituksesta löytyy kuitenkin vain siinä tapauksessa, että myös liberaalit ovat mukana. Liberaalit ovat toistaiseksi kuitenkin torjuneet yhteistyön ja sanoneet tukevansa maahan porvarihallitusta.

Pääministeri Stefan Löfvenin hallitus kaatui maanantaina juuri kysymykseen mahdollisesta vuokrasääntelyn purkamisesta. Löfvenillä on hallituksen kaatumisen jälkeen viikko aikaa ilmoittaa, tavoitteleeko hän maahan uutta hallitusta valtiopäivien puhemiehen johdolla vai määrää maahan uudet vaalit.

uusimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

LÄHETÄ KUVA TAI VIDEO

Näitkö jotain mielenkiintoista? Lähetä kuva! Voit lähettää Karjalaiselle uutiskuvien ja - videoiden lisäksi ajankohtaisia kuvia, jotka ovat hienoja, mielenkiintoisia, hauskoja tai kertovat erikoisista asioista.

phone

Toimitus, uutisvihjeet:

010 230 8110

email

toimitus@karjalainen.fi