play

Kiinassa 23 uutta koronatartuntaa – kolmessa kaupungissa liikkumisrajoituksia, rajoitusten piirissä miljoonia ihmisiä

STT-Lehtikuva

Kiinassa on määrätty koronarajoituksia kolmeen kaupunkiin. Rajoitusten piirissä kodeissaan pysyttelee noin kuusi miljoonaa ihmistä.

Maassa on raportoitu pieniä koronatartuntapesäkkeitä ainakin yhdessätoista provinssissa. Nyt asetetut liikkumisrajoitukset koskevat Lanzhoun, Ejinin ja Heihen kaupunkeja.

Paikallisviranomaisten mukaan Heihen asukkaat eivät saa poistua kaupungista muuten kuin hätätilanteessa. Lisäksi viranomaiset ovat aloittaneet kaupungin noin 1,6 miljoonan asukkaan koronatestaamisen ja tartunnan saaneiden lähipiirin jäljittämisen.

Kiinassa raportoitiin torstaina 23 uutta kotimaasta alkunsa saanutta koronavirustartuntaa. Tartunnoista yksi raportoitiin rajoitusten piirissä tiistaista saakka olleessa Lanzhoussa ja seitsemän Ejinissä.

Mainos alkaa
Mainos päättyy
Mainos alkaa
Mainos päättyy

Koronatartunnat ja tartuntaryppäät ovat maassa nyt erityisessä syynissä Pekingissä helmikuussa järjestettävien talviolympialaisten vuoksi.

uusimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

LÄHETÄ KUVA TAI VIDEO

Näitkö jotain mielenkiintoista? Lähetä kuva! Voit lähettää Karjalaiselle uutiskuvien ja - videoiden lisäksi ajankohtaisia kuvia, jotka ovat hienoja, mielenkiintoisia, hauskoja tai kertovat erikoisista asioista.

phone

Toimitus, uutisvihjeet:

010 230 8110

email

toimitus@karjalainen.fi