play

Kolme ihmistä kateissa Coloradon tuhoisien maastopalojen jäljiltä

Sheriffi Joe Pelle kertoi tiedotustilaisuudessa, että kadonneiden etsintää on vaikeuttanut pahasti tuhoutuneet rakennukset sekä niiden päälle satanut 20 sentin lumikerros.
LEHTIKUVA / AFP

Sheriffi Joe Pelle kertoi tiedotustilaisuudessa, että kadonneiden etsintää on vaikeuttanut pahasti tuhoutuneet rakennukset sekä niiden päälle satanut 20 sentin lumikerros. LEHTIKUVA / AFP

STT-Lehtikuva

Lähes tuhat kotia tuhonneiden maastopalojen jäljiltä on kateissa kolme ihmistä Yhdysvaltojen Coloradon osavaltiossa. Maastopalot riehuivat Superiorin ja Louisvillen kaupungeissa aivan osavaltion suurimman kaupungin Denverin tuntumassa.

–  Olemme hyvin onnekkaita, ettei meillä ole listaa sadasta kadonneesta, mutta ikävä kyllä kadonneita ihmisiä on kolme, Boulderin piirikunnan sheriffi Joe Pelle kertoi tiedotustilaisuudessa.

Pelle kertoi tiedotustilaisuudessa, että kadonneiden etsintää on vaikeuttanut pahasti tuhoutuneet rakennukset sekä niiden päälle satanut 20 sentin lumikerros.

Paloalueella kärsitty kuivuudesta

Mainos alkaa
Mainos päättyy
Mainos alkaa
Mainos päättyy

Maastopalojen syttymissyyn tutkinnassa ei ole löytynyt luotettavia todisteita siitä, että palot olisivat saaneet alkunsa kaatuneesta sähkölinjasta, kuten aiemmin epäiltiin. Alueella on kuitenkin kärsitty kuivuudesta ja lisäksi palojen syttymisaikaan torstaina paloalueella tuulen voimakkuus oli 44 metriä sekunnissa.

Maastopalojen vuoksi ainakin 33  000 ihmistä on joutunut pakenemaan kodeistaan.

Aiemmin joulukuun puolivälissä Yhdysvalloissa Kentuckyn osavaltiossa kymmeniä ihmisiä kuoli voimakkaiden tornadojen aiheutettuja tuhoja. Kentuckyn tuhojen vuoksi tuhansia perheitä jäi kodittomaksi.

uusimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

LÄHETÄ KUVA TAI VIDEO

Näitkö jotain mielenkiintoista? Lähetä kuva! Voit lähettää Karjalaiselle uutiskuvien ja - videoiden lisäksi ajankohtaisia kuvia, jotka ovat hienoja, mielenkiintoisia, hauskoja tai kertovat erikoisista asioista.

phone

Toimitus, uutisvihjeet:

010 230 8110

email

toimitus@karjalainen.fi