play

Ukraina Lavrovin maailmansotapuheista: Venäjä tuntee häviävänsä

Venäjän ulkoministeri Sergei Lavrov väitti uutistoimisto Interfaxin haastattelussa, että kolmannen maailmansodan uhka on todellinen.  LEHTIKUVA/AFP

Venäjän ulkoministeri Sergei Lavrov väitti uutistoimisto Interfaxin haastattelussa, että kolmannen maailmansodan uhka on todellinen. LEHTIKUVA/AFP

STT-Lehtikuva

Ukrainan ulkoministerin Dmytro Kuleban mukaan Venäjän varoitukset kolmannen maailmasodan vaarasta johtuvat siitä, että Venäjä tuntee häviävänsä sodan Ukrainassa. Kuleba tviittaa Venäjän myös menettäneen toivonsa siitä, että se voisi säikytellä muun maailman lopettamaan tukensa Ukrainalle.

Tämä takia ulkomaailman täytyy vain lisätä tukeaan Ukrainalle, jossa se voi selviytyä ja suojella Eurooppaa, Kuleba kirjoittaa.

Venäjän ulkoministeri Sergei Lavrov väitti eilen uutistoimisto Interfaxin haastattelussa, että kolmannen maailmansodan uhka on todellinen.

uusimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Luetuimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

LÄHETÄ KUVA TAI VIDEO

Näitkö jotain mielenkiintoista? Lähetä kuva! Voit lähettää Karjalaiselle uutiskuvien ja - videoiden lisäksi ajankohtaisia kuvia, jotka ovat hienoja, mielenkiintoisia, hauskoja tai kertovat erikoisista asioista.

phone

Toimitus, uutisvihjeet:

010 230 8110

email

toimitus@karjalainen.fi