play

Media: Bidenin ja Xin odotetaan keskustelevan virtuaalisesti maanantaina

STT-Lehtikuva

Yhdysvaltain presidentin Joe Bidenin odotetaan keskustelevan kiinalaisen virkaveljensä Xi Jinpingin kanssa virtuaalisesti maanantaina, kertoi yhdysvaltalaismedia.

Sekä uutiskanava CNN että verkkolehti Politico kertoivat torstaina nimettömiin lähteisiin viitaten, että alustavaksi neuvottelupäiväksi on kaavailtu maanantaita.

Yhdysvaltain ja Kiinan välit ovat viime viikkoina huonontuneet etenkin Taiwanin takia. Viime kuussa Kiinan ilmavoimat lähetti useina päivinä sotilaskoneita lähelle Taiwanin ilmatilaa.

Yhdysvallat on toistuvasti ilmaissut tukensa Taiwanille. Toisaalta Yhdysvallat ja Kiina pääsivät yllättäen ilmastoa koskevaan sopimukseen Glasgow'n kokouksessa.

Mainos alkaa
Mainos päättyy
Mainos alkaa
Mainos päättyy

Yhdysvaltain ulkoministeri Ant ony Blinken sanoi tällä viikolla, että presidentit keskustelevat virtuaalisesti "pian".

Biden ja Xi eivät ole tavanneet kasvokkain sen jälkeen, kun Biden aloitti virassaan tammikuussa. Puhelimessa presidentit ovat puhuneet kaksi kertaa Bidenin virkaanastujaisten jälkeen.

uusimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

LÄHETÄ KUVA TAI VIDEO

Näitkö jotain mielenkiintoista? Lähetä kuva! Voit lähettää Karjalaiselle uutiskuvien ja - videoiden lisäksi ajankohtaisia kuvia, jotka ovat hienoja, mielenkiintoisia, hauskoja tai kertovat erikoisista asioista.

phone

Toimitus, uutisvihjeet:

010 230 8110

email

toimitus@karjalainen.fi