play

Mereen pudonnut kalastaja selvisi hengissä kaksi päivää valopoijussa killumalla

STT-Lehtikuva

Mereen pudonnut kalastaja pelastettiin hengissä Brasilian rannikolta sen jälkeen, kun hän oli killunut kaksi vuorokautta merkkivalopoijussa, kertoi yleisradioyhtiö BBC keskiviikkona.

David Soares, 43, lähti yksin joulupäivänä kalaan Atlantille Atafonasta Rio de Janeiron osavaltion pohjoisosasta. Merellä hän kuitenkin liukastui ja suistui veteen.

–  Ensimmäiset kymmenen minuuttia olivat kaikkien vaikeimmat, koska yritin kaikin voimin päästä takaisin veneeseen, Soares kertasi brasilialaiselle G1-uutispalvelulle.

Tajuttuaan, että vene menee menojaan, Soares luopui paidastaan ja housuistaan, jotka litimärkinä vetivät häntä pinnan alle, ja alkoi kellua. Muutaman tunnin jälkeen hän näki valopoijun, joka ohjaa aluksia oikealle reitille Acun satamaan.

Mainos alkaa
Mainos päättyy
Mainos alkaa
Mainos päättyy

Soares killui poijussa kaksi päivää ennen kuin häntä etsimään lähtenyt kalastaja viimein havaitsi viluisen ja janoisen Soaresin ja pelasti hänet.

Soares sai hoitoa nestehukkaan, mutta oli muuten kunnossa. Hän on jo palannut kalastuksen pariin.

uusimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Luetuimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

LÄHETÄ KUVA TAI VIDEO

Näitkö jotain mielenkiintoista? Lähetä kuva! Voit lähettää Karjalaiselle uutiskuvien ja - videoiden lisäksi ajankohtaisia kuvia, jotka ovat hienoja, mielenkiintoisia, hauskoja tai kertovat erikoisista asioista.

whatsApp

Whatsappilla:

Numeroon 050 3500 245

phone

Toimitus, uutisvihjeet:

010 230 8110

email

toimitus@karjalainen.fi