play

Montenegro pidätti Venäjän etsintäkuuluttaman miljardöörin

STT-Lehtikuva

Balkanin maa Montenegro on pidättänyt Azerbaidzhanissa syntyneen venäläismiljardööri Telman Ismailovin, josta Venäjä on tehnyt kansainvälisen etsintäkuulutuksen.

Ismailov pidätettiin Montenegron pääkaupungissa Podgoricassa myöhään perjantaina, ja paikallinen tuomioistuin päätti pitää hänet vangittuna luovutuskäsittelyn ajan.

Venäjän mukaan Ismailovia epäillään kahden yrittäjän murhan rahoittamisesta vuonna 2016 noin 1,7 miljoonan euron summalla. Asianajajan mukaan kyse on Venäjän hallinnon Ismailoviin kohdistamasta poliittisesta vainosta.

Asianajajan mukaan Ismailov oli yrittänyt hakea turvapaikkaa Montenegrosta, jossa tämän poika Alekper Ismailov omistaa kasinon Budvan rannikkokaupungissa.

Mainos alkaa
Mainos päättyy
Mainos alkaa
Mainos päättyy

Ismailovin sukset menivät jo kauan sitten ristiin Venäjän presidentti Vladimir Putinin hallinnon kanssa muun muassa siksi, että hän avasi Moskovaan rakennusmääräyksiä rikkoneen ja väärennettyjä tuotteita myyneen ostoskeskuksen.

Ostoskeskus suljettiin myöhemmin ja Ismailov lähti maanpakoon Venäjältä.

uusimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

LÄHETÄ KUVA TAI VIDEO

Näitkö jotain mielenkiintoista? Lähetä kuva! Voit lähettää Karjalaiselle uutiskuvien ja - videoiden lisäksi ajankohtaisia kuvia, jotka ovat hienoja, mielenkiintoisia, hauskoja tai kertovat erikoisista asioista.

phone

Toimitus, uutisvihjeet:

010 230 8110

email

toimitus@karjalainen.fi