play

Pakistanin hallitus julisti hätätilan monsuunisateiden takia

Pakistanin hallitus on julistanut hätätilan suurta osaa maata kiusanneiden rankkasateiden takia. Kuva Pakistanin ja Afghanistanin rajanylityspaikalta Chamanista.  LEHTIKUVA/AFP

Pakistanin hallitus on julistanut hätätilan suurta osaa maata kiusanneiden rankkasateiden takia. Kuva Pakistanin ja Afghanistanin rajanylityspaikalta Chamanista. LEHTIKUVA/AFP

STT-Lehtikuva

Pakistanin hallitus on julistanut hätätilan suurta osaa maata kiusanneiden rankkasateiden takia. Monsuunisateiden aiheuttamat tulvat ovat maan pääministerin kanslian mukaan vaikuttaneet ainakin 33 miljoonaan ihmiseen.

Kesäkuussa alkaneiden monsuunisateiden seurauksena on kuollut tänä vuonna yli 900 ihmistä, maan kansallinen katastrofien hallintaviranomainen kertoi perjantaina. Viranomaisten mukaan viimeisen vuorokauden aikana kuolleita oli 34.

uusimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Luetuimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

LÄHETÄ KUVA TAI VIDEO

Näitkö jotain mielenkiintoista? Lähetä kuva! Voit lähettää Karjalaiselle uutiskuvien ja - videoiden lisäksi ajankohtaisia kuvia, jotka ovat hienoja, mielenkiintoisia, hauskoja tai kertovat erikoisista asioista.

phone

Toimitus, uutisvihjeet:

010 230 8110

email

toimitus@karjalainen.fi